Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
egyébként erről a cikkben pont fordítva esett szó, de szerintem ha őszinték vagyunk manapság minden desktop linux mellé szükséges legalább egy xp.
ami kb annyi, hogy virtualbox (nem ose, hanem aminek van usb támogatása) feltelepít, xp feltelepít, usb kütyü filtert beállít, begug, driver telepyít, élvez. mindent meg lehet rajta csinálni. nálam egy lassú ssd-n 3-ig számolok mire elindul, szóval a "kényelmetlen" erős túlzás. persze játékra nem jó.
a vicces az, hogy minimálisra tömörítve a gyak töküres xp nagyobb helyet foglal a mentésben, mint az oo-val meg ezer más súlyos dologgal (pölö ltsp) megrakott kész ubuntu.
@Namelesske: ezt tudom erre mondani. megy az x, megy a wifi (csatlakoztatva van) és benne van még egy inaktív wwan kártya is. ezen a fényerőn nem használható, de kettővel feljebb simán. az meg mondjuk +1w.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest