- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Analóg fényképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Basszus hirtelen úgy olvastam, hogy Battlefield Gothic, mondom is magamban mekkora zsírkígyó lenne valami Fantasy-sített BF...
-
Túl sok hiba van benne ahhoz, hogy az elmúlt két hétben ezeket orvosolhassák.
Pl. a Necron kampányban megnyílik a második szektor, de ha nem állsz neki egyből hajót építeni oda, és elfoglalják a rendszert a következő körben, akkor bukovári van, mert követlenül nem lehet mozgatni a flottákat a két szektor között.
A bal shift gombot (nav-pontok) nem lehet átkonfigurálni.
Egy csomó helyen találkoztam placeholderekkel meg speciális karakterekkel terhelt feliratokkal.
A flottakezelő ablakban (ahol "eladni" és "venni" lehet hajókat) ha vásárolsz, akkor jobb oldalt alul rá kell nyomni a jóváhagyás gombra, hogy megvalósuljon. Viszont ha ugyanitt eladod az egyik hajódat, az minden további nélkül megvalósul.
Azt már említettem, hogy az átvezető videók élvezhetettlenül szaggatnak.
És ez csak az, ami így hirtelen eszembe jutott...
-
Hát pár hónapot megéri (megérné) várni vele. Jelen állapotában akad pár bug a kampány játékmenetben és az engine-ben (az átvezető animációk kb. 8-10 FPS-el mennek nálam például).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest