Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
Neovenator #22 üzenetére
Nálam van a fiókba egy 512es DDR400as rossz PQI ram.
-
Neovenator
senior tag
Harmatgyenge szériája elég sok gyártónak van, max vannak annyira taktikusak, hogy nem saját néven forgalmazzák. Hát ők ezek szerint most nem voltak.
PQI-ról annyit egyébként, hogy pár év szerviztapasztalata alapján azt kell mondanom, hogy a legstabilabb RAM-okat szállítja, általában soha semmilyen gond nincs velük, ellentétben például Samsunggal, de akár még Corsair-rel is.
Használok már három éve egy 2GB-s PQI pendrive-ot is, a kék fémborításút, semmi gondom nem volt vele soha. Megjegyzem, senki másnak sem, akinek eladtam egyet. Soha nem jött vissza egy se gariba. -
vérpistike
csendes tag
Netezős gépbe elmegy.
-
Psych0
őstag
rohadt jól néz ki.
-
kariad
senior tag
Nem is értem mi terhelne le 3*2GB-ot!!! Kérem valaki homályosítson fel!!!
-
ngabor2
nagyúr
ebből is max. 6GB-os szett van. miért nincs 3x4GB-os? ddr2-ből lehet kapni (jó drágán), de ddr3-ból, ami elvileg az utód, még nem.
és még mielőtt kérdezné valaki, hogy minek 12GB memória... kérdezném tőle, hogy melyik az az alkalmazás, ami megsértődik, ha túl sok memória van a gépben? különösen, ha i7-ről van szó, amiben akad némi erő.
-
zed1983
őstag
Olyan Black Dragonos érzésem van igaz ez nem világít.
-
P00By
nagyúr
Egy másik.
Időzítés? -
Hebry
senior tag
Biztos nem lesznek rosszak, majd lesz ez még jobb is.
-
PH-User
addikt
Szerintem nem lesznek ezek olyan rosszak.
-
Leden occó!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
rootkiller #1 üzenetére
Hát azért, hogy nézzen is ki valahogyan az a memóriamodul. Csupaszon túl puritán lenne, nem keltené minőségi cucc benyomását.
-
Hawk1979
őstag
Igen.Ram.Meg működik is.Örülünk.
-
rootkiller
őstag
Hmm... Sima stock memók. De akkor minek rá borda???? Magyarázza el nekem valaki lécci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged