Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h-yle
addikt
Elolvasgattam (az első spoilerig...) a metacritic értékeléseket.
Értelmes értékelés egy sincs, mindegyik csak sírás rívás különböző vélt, vagy valós sérelmek miatt és ugye ez autómatikusan 0 pont...Szóval felejtsük el a user értékeléseket, már ami a metacritic-et illeti.
Holnap ha minden jól megy végigjátszom a játékot, aztán majd írok egy kis szösszenetet.
Ja és a $80 DLC asszem ilyen sipkák meg hasonló baromságok, amik pont elférnek, és engem spec nem zavarnak. Meg a Do not turn off your console se, feltéve, hogy jó a game.
wednesday: A fejlesztők azt mondták 2.5x annyi mint az eredeti Portal. Az kb. 2-3 óra volt, persze attól függően, hogy milyen gyorsan oldja meg az ember a feladatokat. És akkor még ott a Co-op. ami szintén hasonló hosszúságú mint az alap game. De ez nem volt titok a megjelenés előtt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest