- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
az eepcre rakott linnuxot. volt szerencsém hozzá, kellőképpen utáltam. akármennyire nyúztam, próbáltam testreszabni, nem tudtam egy olyan környezetet teremteni, amiben egy újonc eligazodna. kapott egy erpsebb hardverű eee-t, rá XPt, azt belőttem neki, és azóta nem telefonál félóránként, hogy mit hogy jell... egyszer másolt talán félre egy könyvtárat, és egyszer duplázta meg egy könyvtár tartalmát félrekattintással, de elmagyaráztam neki, hogy műkörömmel mire kell vigyázni, és azóta nincs para. kb 3 dolgot csinál amúgy a gépén: skype, iwiw, fényképnézegetés. erre az a linuxos izé alkalmatlan volt... (a skype nehezen fért ki a képernyőre, az iwiwet nem nyitotta meg a böngészője, a filekezelője pedig használhatatlan felépítésű volt ilyen kis kijelzőn, mert a sok fölösleges tabot/nézetet nem lehetett benne kikapcsolni, ami xp alatt három kattintás)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A jelenlegi nagy kérdés: mit szeretne a Mozilla? Böngésző nélküli operációs rendszert, vagy a jelenlegi rendszer reformját? Esetleg mindkettőt?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hyundai, Kia topik
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest