Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Nekem megvan az összes pokemon tazó amit anno cheetoshoz (vagy talán lays-hez) adtak
Nem néztem a sorozatot, de volt mit gyűjtögetni...
mod: pontosítanék. Az első széria van meg, utána már variálták... Voltak másfélék is ha jól rémlik, de 1től 100akármeddig megvannak.
-
drstupid
tag
nintendo game boy feeling
-
+1, bár én tisztában vagyok a rajzfilmmel és a kapcsolódó merchandise-zal is. Az első Pokémon játékok, még a sima GameBoyra, a rajzfilm és a pénzgyár beindulása előtt jöttek, és durván jó anyag volt, szerintem.
Igazából a játékok még mindig nagyon jók, bár a linearitás egy kicsit zavar, a sok grindelésre meg annyira nem érek rá, de ez utóbbi nem a játék hibája
-
PHM
addikt
Egyetértek.
Amúgy szvsz elsősorban azok fikázzák a brand-et, akiknek amúgy is
teljesen más az érdeklődési körük játékok terén.
Tiszta sor, kinek a pap, kinek a papné.
De akkor minek kell hozzászólni?
Én se járok mondjuk az aktuális COD topikba trollkodni csupán azért,
mert nekem nem fekszik a stílus... -
Razuel
aktív tag
Annyira imádom az ilyen "vén rókákat" akik csak úgy beböfögnek ilyen okosságokat azért, hogy gyűljön a hsz. Fele annyi ideje regiztél mint Zigur, csak ő nem trollkodik be mindenhová, mint te.
Eddig csak a régi gba-s pokemonokkal játszottam, de jónak tűnik ez a black/white. Majd töltök valami emu-t és kipróbálom. Nagyon sok jó rpg-t láttam DS-re. Kár, hogy box/ps3 ra nem jönnek ilyenek..
-
Saccco
nagyúr
+1
GBA emuval szoktam játszani. De nagyon jó.
Egyszerű és nagyszerű.Nem mellesleg az emu szinte mindenen megy. Anno PSP-n küzdöttem vele, de megy androidos telefonokon is.
Itt egy IGNes video review. (Nem néztem végig, de néha fenntartásokkal kezelni az IGN tesztjeit....
)
-
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Ilyet én kerestem is, de nem bírtam rájönni mi lehet ez.
-
luw2win
őstag
Japan 2.5millio eladott peldany, hat az nem sok, mivel annyi gyerek szuletik egy nap, es akor meg kinarol ne is beszeljuk.
Az eladott peldanyok egyenesen aranyosak az ujszulott gyerekek szamaval azsiaban.
Foleg ezek kapnak az ilyenre
-
TGArtist
tag
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
RPG-ként igencsak mély, és jó játék, ráadásul hetekbe telik mire kijátszod. A rajzfilmsorozatot nem ismerem, de játékként kifejezetten tetszett.
-
Thodeus
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Szerintem youtube-on rákeresel és találsz "pár" videót róla
-
- = Zk = -
félisten
mi a sz@r ez a pokemon izé.....vki mutatna vmi olyan videót, ahol látni lehet a játék "lényegét"?
vagy egy ingame videó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával