- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendesMark
aktív tag
-
MongolZ
addikt
válasz
Kronos3000 #42 üzenetére
+1. Hatalmas +1. Tudsz vele internetezni. Váó. Megvárok egy értelme Win7-es tabletet
(arra várhatok)
-
kenand
veterán
Elfogult véleményt kérnék attól akinek van ilyen vagy vega
Használható a képernyűje, vagy annyira rossza a látószög.
Gyenge LCD-knél is csak alulról szokott rossz lenni....Van egy dolog ami nem jó laptopon, ezzel kényelmesebb:
E bookot olvasni és elektronikus képregényt nézni.
-
Kronos3000
senior tag
A sokadik táblagép cikket olvasom,hátha megtudom miért jó,vagy kívánnivaló.Értelmét most sem találtam,divat,mánia,pénzkidobás,bármelyik netbook többet ér...
-
kenand
veterán
Sajna a firmware a pocsék LCD-n nem javít...
90 ezer körül akkor már inkább iPad 1, még ha Cortex A8 (Apple 4) csak...199.99 Pound az Advent Vegáért már jobban hangzik..
-
danilla
őstag
válasz
traumschiff #38 üzenetére
Nekem is ilyen tabletem van 1,5ghz-en honeycombal. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
DE ha valaki nem ért hozzá, és még soha nem csinált romcserét és akármilyen ilyen jellegű módosítást, annak nem ajánlatos megvenni, mert a gyári szoftverrel market nélkül szar. Lehet, hogy baromi jó a hardver de gyári szoftverrel fos a tablet. Ne azt hajtogasd egyfolytában, warez meg romcsere, a vásárlók 90% százaléka nem ért ilyenekhez. Ez a tablet csak annak ajánlott aki ért már valamilyen szinten az androdihoz, vagy érez magában ambíciót arra, hogy megbuherja.
-
traumschiff
csendes tag
Nagyon tartalmas valasz volt sok informacioval, koszi.
Csak probalom ravezetni azt, hogy akit kicsit is erdekel az erosebb hardver es nem akar 150et kolteni ra valamint erdekli az android konfiguralhatosaga annak eleg ajanlott.
Te nyugodtan vedd meg dragabban vagy vegyel ipadot. De nezd meg mit es hogyan irnak a kulfoldi portalok.
Ez egy elfogult velemeny volt, vigyazz.
-
maláj
addikt
válasz
traumschiff #29 üzenetére
értelemmel átitatott hozzászólást olvashattunk érzelemdús kiadásban megspékelve egy kis "warez"-zel
örülünk, hogy megosztottad velünk gondolataidat (de tényleg)
hogy ON is legyek valamennyire
a tábla így életképtelen, elkapkodott és esélytelen nagyobb tömegek megmozgatásához -
traumschiff
csendes tag
válasz
cskamacska #34 üzenetére
Muanyag nem egy luxus darab de a kijelzovel nekem nincs gondom, eros, gyors, van 3g es barmit ratehetsz. Jo ar. Csak magyar portalon van negativ kritika. Ahol tesztelnek kulfoldon ott nem irnak fel oldalt a gapps es a market hianyarol mert meg egy fogyatekos is rarakja 2perc alatt. Persze ez mind az igenyekrol szol. Aki nem sajnalja a penzt vegyen kesz termeket. Nekem lett vna de en megis sajnalom azt a plussz 50et mas tegra procis tabra. Mert ez egy tablet nem 4magos laptop.
-
traumschiff
csendes tag
válasz
cskamacska #34 üzenetére
Eleg szep jatekok vannak fenn tegra procira meg sima HD jatekok, plussz tonna fizetos app. En nem adok ki penzt ezekere max gepalkatreszre... megeri ha egy kicsit foglalkozol vele. Ha galaxyt vettem vna akkor is buzeralnam, nekem tokm1..
-
cskamacska
addikt
válasz
traumschiff #29 üzenetére
Szóval aszondod a torrentező haxorpistikéknek igen is ajánlható darab?
-
MongolZ
addikt
válasz
traumschiff #31 üzenetére
Másnak nem lehet véleménye.
-
traumschiff
csendes tag
Birkak vagytok egy poppet. Megvettem, szted anyaztam akar 1 percig. Az n900amra feltort androidon kivul ez volt az elso droidos kezulekem. 10 perc alatt megvaltoztattam mindent ami szamomra fontos volt es hianyzott de nem volt sok ilyen dolog. Van marketem de oszinten ami kell azt nem onnan szedem hanem ncorerol. Vagy ti szeretitek a 2Ds szar ingyenes jatekokat? Akkor bizony nektek mas kell. Persze nem mintha tobb mint 2 perc rarakni. Vegyetek ipadot az kell ide.
Pov mobii 1.2ghz, honeycomb
-
Gremovan
csendes tag
97000 Ft tényleg sok ezért a tudásért, de vajon fele ennyiért is rossz vétel lenne:
Point of View Mobii Tegra 10.1 3G
Ezen a 44000 Ft-os áron már érdemes lehet elgondolkodni rajta? -
danilla
őstag
Èn android 3.0 val hasznàlom a kicsikèt 1.4ghz-en hajtott procival, ìgy maximàlisan meg vagyok vele elègedve (3g nèlkúl 72k)
-
freeapro
senior tag
Android 2.2-n miért meglepő a flash?
Miért éppen az ogg fileok lejátszásán áll vagy bukik egy tablet használhatósága? -
JoeYi
őstag
pov régen nagy monitor gyártó volt nem? Illet volna ezen a téren dobbantani vmit
-
Hát ezt kár volt gyártani,méginkább forgalmazni,aki megveszi az biztosan anyázni fog.
-
Chriss745
tag
En a minap vettem egy Advent Vega-t, az gyakorlatilag ugyanaz mint ez a kicsike, csak adnak hozza 4GB SD-t is (249 EUR volt). Teljesen meg vagyok vele elegedve, megy mint allat, de persze nem a gyari rommal, a modaco.com-rol lehet levadaszni hozza kibovitett romokat, amiben mar benne van minden, es megy a market is (hivatalosan), van flash, rootolt, optimalizalt. Raadasul van mar beta allapotu Honeycomb is ra, meg par het es megjelenik a vegleges. Nem mintha annyira erdekelne a Honeycomb, mert Froyo-val is szakit mint allat, foleg miota tudom, hogy ezek a vasak vigan viszik az 1.4-1.5GHZ-et es feltoltam 1.4-re.
Csak ajanlani tudom ezeket a kutyuket, megerik az arukat (perse ha fel tudsz ra dobni egy normalis ROM-ot, a gyari ROM az vicc, de hat azert kerul csak ennyibe).
-
KRi2
aktív tag
A végén: "félkarú órás"
Órjási. -
banhammer
veterán
Kicsivel kevesebbért már Samsung Galaxy Tab 1-est kap az ember.
-
nem vártam sokat, nem is csalódtam
-
Recon666
Közösségépítő
Pedig egy ilyen tableten gondolkoztam, de ez kimarad akkor.
-
flexxx2
őstag
A tesztben elég lett volna annyit leírni, hogy "nem jó".
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Menthirist #6 üzenetére
Biztosan át lehet hágni ezt a CTS-t, csak pénz kérdése. Erre jó példa a Galaxy Tab P1010 és a Dell Streak 7 Wifi.
-
jó, én csak a cikkre hivatkozva mondtam... a CTS-nek sem tudom, hogy részlegesen meg lehet-e felelni, vagy mindent bukik az, aki elbukja (értsd semmit nem kap). GMail gyárilag van rajta? mert mintha a Google I/O 2011 egyik videójában azt mondták volna, hogy az is a CTS-től függő elem...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Menthirist #4 üzenetére
Ez a 3G annyiból érdekes, mert én nem találkoztam vele amikor nálam volt, de mivel van most is, így megnézem majd.
Viszont a gyártó sem írja a GPS-t. -
a cikkben az áll, hogy van benne gps
"ugyanis hiába van GPS a készülékben, ha például még a Google Maps sem található meg rajta – és nem is tölthető le."
"Az adatkapcsolati szolgáltatásokban nincs hiány, USB, Bluetooth, IEEE 802.11b/g Wi-Fi, 3G modem áll rendelkezésre, illetve mint említettük, GPS is található a Mobiiban. Utóbbi minden bizonnyal egy 3G/GPS kombinált megoldás, ugyanis a menüben csak együtt lehetett a két funkciót ki- és bekapcsolni, külön-külön nem."
-
ha nincs market és egyéb google app, akkor az arra enged következtetni, hogy nem feleltették meg a Google CTS-nek (Compatibility Test Suite), ami ingyenes, open source, és tartalmaz úgy 37 000 tesztet (google io 2011 konferencia adat), amin ha mindegyiken átmegy, akkor hivatalosan is android device-nak lehet nevezni, és meg is kapja rá a felsorolt google progikat... de csak ekkor kaphatja meg...
a cts meghatároz bizonyos követelményeket, amiknek meg kell felelnie egy android készüléknek, de pontosan nem tudom mi mindent tartalmaz... -
Mitől maradt ki a market
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest