- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
De mekkorák a lyukak? Szerintem nagyon kicsik.
Nagyobb a teli felület van a lyukak körül, mint a lyukak keresztmetszete, ha kb. arányosítani akarjuk légrések és a teli lap arányát a perforált felületen.
Igaz, nekiállnék egy tolómércével és kiszámolnám a lyukak keresztmetszetét, de ránézésre siralmas eredményt kapnánk.
A Cooler Master Q300L jut eszembe. Az a házikó elsőre jónak tűnik, de a tesztek után tudjuk, hogy mennyire rossz a szellőzése. Pedig azon viszont nagy lyukak vannak, csak nagyon ritkán.
Én ennél a háznál is hasonlónak látom a helyzetet.Nézd meg a mintát, ami ismétlődik. 4 "nagyobb lyuk" körül sok apró picike gombostűnyi lyukacska... szép-szép, de tuti megfő benne egy komolyabb gaming gép.
-
Aprósólyom
addikt
Engem az érdekelne, hogy szerinted ez a ház design megfelelő arra, hogy egy RTX3090 kártya és egy erőben hozzá illő proci hőjének elvezetéséhez képes elég légrést biztosítani?
Ránézésből, nagyon nem. Vagy nem biztos hogy zajkomfort szempontjából elégedett lenne a user. Ebbe a gépházba biztos nem építenék kb. 150W "össz TDP"-nél nagyon többet (CPU+GPU).
Én személy szerint fel is röhögtem az RTX kártya illusztrációtól... Ha csak nem egy szimpla 90W TDP-s RTX3050-t akartak ábrázolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest