Hirdetés

Pofás kis ITX toronyházzal jelentkezett a darkFlash

A DLH21-et inkább felfelé nyújtották a minél kisebb alapterület érdekében.

A darkFlash márkanév mindeddig ismeretlennek számított oldalunkon, bemutatkozásuk viszont igen jóra sikeredett, legújabb, DLH21 névre keresztelt, Mini-ITX alaplapokkal kompatibilis gépházuk toronyszerű kialakításával ugyanis szó szerint kilóg a mezőnyből.

Hirdetés

[+]

A 412 x 175 x 238,8 mm kiterjedésű, 0,8 mm vastag acélból készült gépház tervezésekor inkább a magasságot bővítették, így akár az asztalunkra is tehetjük a kész számítógépet, a kis alapterületnek köszönhetően alig foglal majd helyet. Az ábrán és a képeken jól látszik, hogy az alaplap, illetve a maximum 320 mm hosszú grafikus kártya ki- és bemenetei beszerelés után a ház tetején kapnak helyet egy 90 mm átmérőjű ventilátor társaságában, melyeket egy mágnesesen rögzített, porszűrővel is ellátott fedlap véd a matató ujjak és a kíváncsi pillantások elől.


[+]

A gépház oldalai szintén rácsos borítást kaptak, így a beépíthető 240 milliméteres radiátor vagy a két darab, 120 milliméteres ventilátor útjába alig áll majd valami, azt azonban fontos megjegyezni, hogy ha HDD-t is szeretnénk tenni a gépbe a két SSD mellé, be kell érnünk a gyárin felül egy ventilátorral. Tápegységek közül az SFX és SFX-L formátumú modellek támogatottak, míg processzorhűtőből a 134 milliméteres, vagy annál alacsonyabb modellek szerelhetőek be.


[+]

Az I/O panelen a két USB Type-A, illetve az egyetlen USB Type-C és a kombójack csatlakozó mellett a bekapcsológomb mellett helyet kapott még egy kapcsoló, mellyel a ház alsó élein végigfutó RGB szalagokat vezérelhetjük, de megfelelő alaplap esetén annak szoftveréből is állítgathatjuk a fényeket.


[+]

A fehér és szürke színben elérhető darkFlash DLH21 tervezett piacra kerüléséről, a hazai forgalmazás lehetőségéről, illetve a várható vételárról nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés