Hirdetés
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godjopet
tag
válasz
Csokifalo #11086 üzenetére
Kérlek ne csúsztass és/vagy forgasd ki a szavaimat.
Egyrészt a combosabb nem egyenlő a legcombosabbal. Másrészt még azt is idézőjelbe tettem. Harmadrészt konkrét/meghivatkozott típusról/kategóriáról beszéltem (syno 218), amire kaptam válaszul a táblázatot. Negyedrészt igen, a táblázatban tényleg az van, hogy 1080p-ből is csak az alacsonyabb bitrátájúakat viszi.
És végül - ami a legfontosabb - én csak a kapott válaszokat próbálom értelmezni és kevéske tapasztalatomat referálni, semmiképpen nem állítok semmit, laikusként vagyok itt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest