- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Ugye, ugye, mégis kinek nincs fogalma? A HC-n mit keres egy Lada, amin kicsit nagyobb felni van? Már azért forgalmi kobzás jár, mivel látom mezei rendszámos, tehát vélhetően nem traileren zötyögött oda, vagy ha igen, akkor közúti forgalomban részt vesz nagy valószínűséggel a hétköznapokon.
De ahogy írták lentebb, a román dakoták furikázhatnak mindennel, de én egy komplett ültető szettet (szettet, nem csak rugót!) nem rakhatok a kocsim alá papírozás nélkül, amiről ugyebár van mellékelt műbizonylat, hogy X és Y típuson belüli autóhoz jó. De itt ahogy nézegettem voltak a gyárinál "kicsit" nagyobb felnis autók is, amik szintén normál rendszámosak, és a váltóméretébe biztos nem esik bele akkora kerék, de én vagyok a hülye ugye!? Mellesleg ez semmivel nem másabb, mint az éves VW találkozó a ringen, de ott érdekes módon kapkodják ki a sorból a gépeket, és nem a putris szarokat, hanem azokat, akik egy vagyont talicskáztak az egyébként európai szinten full legális autóikba, csak itthon ez nagyon nem így megy. Én ezért nem járok már semmilyen találkozóra vagy nagyobb eseményre, mert a disznók kivonulnak lopkodni, de itt ahogy látom ilyen nincs, mert egy "rangos esemény".
-
KrAt
veterán
Bazz, ott a régi Kadettom, de jó volt látni újra
-
CaNNa3IS
senior tag
Huuu az a quattro
-
orion1025
őstag
Hány forgalmi ugrott menet közben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iqos cigaretta
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest