- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kikikirly senior tag Még ezt a videót találtam az újról: 
 https://www.youtube.com/watch?v=H0t6zdM7U5c
 ,,Régi" Nvidia PhysXSzerintem a régebbi nem kicsit jobb volt.Jó pár másodpercig ott hevertek/izzóttak a padlón a particle darabok miután ,,kipattogták" magukat.Újba kibocsátás után az első, esetleg a második felületen még pattan egyet, aztán abba a szent pillanatba eltűnik.Nagyságrendel gagyibban néz ki.Realisztikus tűzharcokat szeretnénk megjeleníteni, alap lenne hogy a törmelék darabok valósághűen pattogjanak, és hogy a darabok ne tűnjenek el.Egy komolyabb tűzharc után el tudnám viselni ha nem tűnnének el a nyomok, ebbe beleértem a törmelék darabokat,töltényhüvelyt,bloodsplatteringet a falról, lövésnyomokat a holtestekről stb. 
 Mostani játékokban nem csak a fizika hiányával van gond, de odáig se sikerült eljutni hogy azok a dolgok se tűnjenek el amiknek nincs fizikája.Vér a falról,töltényhüvelyek kb minden játékba eltűnik fél percen belül.Lövésnyomok a testekről szintén(Tisztelet a kivétlelnek pl Max Payne 3.), már ahol egyáltalán van ilyen, játékok igen nagy része nem is ismeri ezt a jelenséget(Ghost Recon Wildlands,Far Cry 4. Ezekbe van,csak valami probléma lelőtt ellenfelek kb 20%-nál van,többi 80% nincs,Far Cry 1-be még 100% arányba működött ).Fejlesztők mégis a Ray Tracinget hiányolják a játékaikból.Boldog vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)