- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a Plants vs. Zombies Garden Warfare játékkal.
Amikor a játék megjelent PC-re volt egy Game Time (Origin) Demója, amit anno leis szedtem a gépemre, és Igaz csak LOW Beállítások melett, de szépen futott 50-60 Fps-el, szaggatásmentesen. Na most jön a hiba:
Megvettem a játékot G2A.com-on, és a mostani frissítésbe bekerült az új DLC is. Viszont a játék mostmár ISZONYATOSAN (bocsánat a capsért de már nagyon felidegesített mert semmit nem tudok vele kezdeni!!!!!)
Szaggat!!!! Egyszerüen érthetetlen okokból ugyanúgy 60 fps az átlag, de 1-2 percenként beszaggat a kép van hogy 3 másodpercre is, ami NAGYON idegesítő. Már próbáltam User.cfg-t, átírtam mindent amit csak lehetett a játék fájlaiban, levettem az AMD CCC-ben mindent Teljesítményre, SEMMI!?(((
Ha valaki tudja mi lehet a megoldás annak NAGYON Köszönöm előre is! -
Ubran
tag
válasz
antikomcsi #19 üzenetére
rossz topikba irtam, sry. elkelne egy torles gomb a szerkesztesnel.
-
Kár, hogy csak multi lesz belőle. Nem kéne nagy sztori, csak egy kis rövid 1-2-3 órás kampány rész.
-
Ubran
tag
Annak ellenere, mennyire ambivalens erzesekkel fogadtam a hirt, hogy meg egy dimenzio adodik a jatekhoz es mostmar fps a jatekmenet, a video alapjan nagyon otletes jatek
-
Nagy buli lesz online multiba nyomni, bár nekem eléggé megfájdúl a fejem, ha telefonon próbálok FPS játékkal gamézni
-
törölt tag
Nagyon király lesz!!
-
vhw
addikt
Úgy lenne az igazi, ha ettől a 4-nél több fajta növény is elérhető lenne, plusz lehetőséget adva a taktikázásra már a csapatösszeállításnál is.
Az eredeti játékban is ez tudta megújítani az élményt, hogy rengeteg lehetőség közül lehetett választani.
(igen... nincs a 4-ben egy kedvenc dudva sem
)
De gondolom majd DLC-ben...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Igen tetszetős, nekem bejön.
-
Espla
aktív tag
Nagyon baba! (szó szerint)
Kisiskolás korosztályt célozhatták meg vele. -
Én végig vigyorogtam a videót, szerintem nagyon kafa, jó ötletek vannak benne!
-
Findzs
addikt
buli lehet lan -on nyomni haverok ellen
-
sTERNI
senior tag
Én inkább az eredeti játékhoz örültem volna coop módnak, shooterből van elég.
-
wjbhbdux
veterán
A PvZ 2 után félek, hogy ez is tele lesz tömve mikrotranzakciókkal.
-
DigitXT
félisten
Uh, amikor egy "vérbeli 2D" játékból 3D lesz, az nem nagyon szokott jól elsülni.
-
Sirandrish
legenda
Ez állat lesz
-
flakter
tag
Király!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Több mint 11 percnyi ízelítő a játék négyfős koop játékmódjáról.
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest