Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
-
VIPowER
őstag
Ha olyan kedvesek mint a Momert, akkor igen.
Ilyen gépem van [link] 3 éves, és múlt héten elromlott.
Megtaláltam a rossz alkatrészt, ezután felhívtam őket, hogy ez meg az rossz benne.
Erre ők, mondjak címet, küldik az alkatrészt. Azt mondta csak a pk-t kell fizetnem, de végül azt sem kellett. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Kávéfőzőt keresek magamnak. Túl sok elvárásom nincs, de amik vannak, lehet, hogy ütik egymást.
Őrlős főzőt szeretnék, nem kell semmilyen extra, csak készítsen jó erős feketét (habosító, gőzölő, kitudja mik nem kellenek) és ha lehet egyenesen a kis zöld bögrémbe csorgassa a nedűt.
Napi egyetlen egy-két adag kávé lefőzése és a minél olcsóbb ár keresztmetszetében keresgélek.Előre is köszönöm a koffeintársak válaszát!
-
Pitterix
őstag
-
mephi666
nagyúr
én is inkább iszom a kávét feketén, mint cukorral, de hidegen
egyébként évről-évre egyre kevesebb cukrot teszek a kávéba: egy csapott kávéskanálnyi szokott belekerülni... márkából pedig a paloma jött be valamiért legjobban (kóstoltam már sokfélét, de valamiért ez lett a kedvenc)
-
Def26
félisten
Inkább igyál energia italt.
-
Pitterix
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Sokkal okosabb vagyok most már kávéban.
Nekem eddig a 3in1 volt a kávé, meg más egyéb instant cuccok. De ha lesz főző.....Kaptam ilyen linket.
(#16) Ringman: köszi a kávétopik linket! Nekem valahogy nem sikerült tegnap rátalálnom....
-
Armahun
addikt
Részemről ilyen párnás, patronos gépből még jó kávét nem ittam.
Egy barátom szerint a kávéba se cukrot, se tejet nem szabad tenni, mert a fruktóz reakcióba lép a laktózzal és elrontja az egészet.
-
hoffman_
nagyúr
Tudom, nem ezt volt a kérdés
De szerintem elektronyos kávéfőzőbe ilyen áron felesleges beruházni. Abból vagy a tradícionális és szuper kotyogós, vagy pedig a high-end verzió, amibe csak belezavarod a kávészemeket, és ha kell kávé, akkor öntesz bele 4 deci vizet, és ON(természetesen ki lehet választani, hogy hány deci legyen, mennyire erős, mennyi kávét küldjön bele, hosszúkávé, eszpresszó, ésatöbbi, nem véletlenül 60-80-100k). Ez persze magánvélemény
A párnás vackokat felejtsd el, ha engem kérdezel.
-
stangli
senior tag
-
Ringman
félisten
ha a sima kávé alatt az eszpresszót érted, akkor a szarvasi és társai nem nagyon jöhetnek szóba.
20k-ért jó kávéfőzőt új állapotban nehéz kifogni, talán a min. 12 bar-os delonghi-k között érdemes nézelődni.
de legalább ugyanilyen fontos a kávé, amilyet veszel hozzá, na meg az őrlés/őrlő is.
van kávés topic is a péhán: [link]
-
mephi666
nagyúr
én is arra szavazok
4-5 éve vettem egy ilyet (még akkor olcsóbban) és szerintem nagyon jó KÁVÉT főz... itt a cégnél van valami saeco, ami frissen őrli a kávészemeket és fél perc alatt elkészíti, de az egy híg valami ehhez képest... (megiszok munkaidőben vagy 2-3-at, de nem ér annyit, mint amit otthon a szarvasi főz)
ha viszont olcsó megoldás kell, akkor: ez a bestbuy
-
stangli
senior tag
A mai világban már vannak cégek, akik kávépárna helyettesítő termékekre álltak rá, tehát ilyet kell bele tenni, oszt ugyanaz a hatás.
-
stangli
senior tag
-
Armahun
addikt
-
Vangelis
félisten
Én sok helyen iszom. De a legfinomabb a nagyinál.
Sima kotyogóson.2 cukos + tejpor.
Istesni!
A elektromos vackokat nem szeretem ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Forrmell.enn
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest