- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Szerintem olvasd el még egyszer a cikket, egyáltalán nem blu-ray az új lemez, hanem csak kompatibilis vele = az új lemezt olvasó meghajtó tudja olvasni a blu-rayt.
Hogy ez nem egyértelmű: A blu-ray nem kompatíbiluis a DVD-vel, a blu-ray olvasó "meghajtó" nem tudja olvasni a DVD-t. Az, hogy a boltban kapható BRD drive tudja, az azért van, mert van benne egy DVD meghajtó is.
-
04ahgy
nagyúr
Érdekes, de a hír éppen a kompatibilitás megőrzéséről szól! Sőt, még az írás lehetőségét is megemlíti. Engem ugyan nem érdekelne, hogy 6 órát vesz igénybe. Egy RW koronggal havonta lehetne egész merevlemezt átfogó biztonsági mentést készíteni. Eldolgozgat az éjszaka, amíg én alszom. És nem hogy nyugtalankodnék a 6 órás írási idő miatt, hanem édesebb lenne az álmom.
(Csak addig, míg nem a vételárról álmodnék.
)
Mellesleg szerintem ez inkább csak technológiai erődemonstráció egyelőre a vállalatok közt. Hogy én akkor is megmutatom, hogy én vagyok a jobb.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest