- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valószínű azért adták ki Vistával, mert mással nem lehetett (XP licencet már nem adnak ilyen gépekre). A Microsoft-tal meg nem akarja senki összerúgni a port, meg a tuskós júzernek is kell rá Windóz...
-
waverider
senior tag
Piacra került a Shuttle X27
de a hozzászólások alapján is minek?
ennyi felesleges cipősdobozuk van?[ Szerkesztve ]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
REDeath
őstag
vista alá atom proci, jó ötlet ez?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
hyperspace
őstag
szep, szep, es meg jo is, csak az a vistat torolni kene-szentem.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Khaal
őstag
Így nézve viszont már nem olyan olcsó, azt hittem a 205 eurósban benne van a hdd, mem és a vista is. Kicsit utánanézve pedig ez az atom proci nem egy nagy erőgép, netezni, letöltőgépnek, officeozni meg drága ez a kis masina.
Nekem tetszik, hogy nem hagyták le róla a soros portot és a d-subot. Lehet erre két megjelenítőt rakni egyszerre (egy monitor DVI-n és egy lcd-tv a d-subon)? -
twollah
nagyúr
Inkább XPvel kéne adni, az Atomhoz szerintem sok a Vista.
-
adriankoooo
senior tag
itx haz+atomos lap aran van kb.
-
L Balázs
tag
Én eddig úgy tudtam, hogy az atom nem alkalmas Vista futtatására:
"Az Intel szerint az Atom elegendő internetezésre, szövegszerkesztésre, online kapcsolattartásra, levelezésre és némi zenehallgatásra – feltéve, hogy egyszerre csak egyik feladatot adjuk ki atomos netbookunknak. A listából hiányzik az erősebben tömörített, vagy éppen HD videók lejátszása, a 3D-s világ (játékok és Vista), ahogy a kép- és videoszerkesztés sem került be az ajánlott feladatok közé."
[ Szerkesztve ]
-
kazso
tag
Ez a mini PC kísértetiesen hasonlít az MSI Titan 700-amhoz
-
robyeger
addikt
Már el is felejtettem, hogy létezik külön "DVI Graphics-HDCP" kártya is, ami a 945 chipsethez DVI kimeneti portot tud adni. Gondolom shuttle-éknál így oldhatták meg a dolgot. A kompatibilitását nem ismerem ennek a megoldásnak, esetleg akinek ilyen 945chipes DVI-s régebbi Asrock deszkája van, mesélhetne róla. Akár directX alapú megjelenítéskor is képes az DVI átfordításra?
(Ez nagy mentsvára lehet a jelenlegi Atom platformnak, viszont notebook-ban még ilyet nem láttam...)[ Szerkesztve ]
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
Devid_81
félisten
Egész értelmes ára van, irodai célra akár kisebb munkaállomás, minimális fogyasztás...hmm tetszik
...
-
as_Rock
őstag
Egy szépen becsomagolt lajhár
Ott a jólbevált ami lenyeli keresztben az atomot, belerakom egy foxconn RS233-as házba, tolok bele rendes vinyót és odd-t és kijön 40k-ból
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Muton
addikt
miért nem lehet a hátlapra rakni még vagy 4 usb-t? a fire is pont elfért volna a lan mellett
a d-sub és a soros port meg mi a ... van rajta
mintha direkt csesznének el mindentMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Sandormaster
aktív tag
Pfff.... a 160Gbyte winyás, 512 ramos változat 96.000 magyar forint De kapunk rá vistát! éljen
-
boba6
senior tag
na jó, de akkor meg nem Vistával kerül 205euro-ba
picit át kéne fogalmaznisimonzé-nek a válaszát vajon miért kaptam meg 5x priviben is?
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Thrawn
félisten
Úgy, hogy lesz belőle összeállított változat (is), sőt a Shuttle weboldalán te is összerakhatsz egyet magadnak.
szerk: Átfogalmaztam.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
boba6
senior tag
A Shuttle mini-PC előretelepített Vista operációs rendszerrel lesz kapható...
hogy a fenébe ha ez egy barbone gép HDD, RAM és ODD nélkül?... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Khaal
őstag
Végre egy minigép valamennyire normális áron. Viszont a Vista nem kellene rá, és úgy lehetne még olcsóbb is...
Egy e-sata és egy firewire csatlakozót még el tudnák képzelni rá, a frontra az ajtó mögé meg egy kártyaolvasót, de ez már tényleg maximalizmus.
Teljesítményben hol van ez a 230-as atom, P4-es viszonyításban? Azonos órajelen gyengébb mint egy régi celeron gondolom?[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
Jó lenne egy ilyen letöltőgépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 6700 XT 12GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ASUS ROG STRIX / Ryzen 7 3800x / RTX 2070S / Gamer PC ELADÓ
- 6.gen core i5-ös Dell dektop leárazás!!! AkciÓÓ!
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, 6. gen. i3 CPU, 120 GB SSD, 8 GB DDR4 RAM, 2 GB VGA
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Dell Precision Rack 7910, 80Gb Ram, 8 SFF, E5-2680v4 14core
- Eladó félkonfig i3-9100F DeepCool hűtővel+16GB Rammal
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 Intel 8gen, 8 / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- i7 3770 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR3 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest