Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Valószínű azért adták ki Vistával, mert mással nem lehetett (XP licencet már nem adnak ilyen gépekre). A Microsoft-tal meg nem akarja senki összerúgni a port, meg a tuskós júzernek is kell rá Windóz...
-
waverider
senior tag
Piacra került a Shuttle X27
de a hozzászólások alapján is minek?
ennyi felesleges cipősdobozuk van? -
REDeath
őstag
vista alá atom proci, jó ötlet ez?
-
hyperspace
őstag
szep, szep, es meg jo is, csak az a vistat torolni kene-szentem.
-
Khaal
őstag
Így nézve viszont már nem olyan olcsó, azt hittem a 205 eurósban benne van a hdd, mem és a vista is. Kicsit utánanézve pedig ez az atom proci nem egy nagy erőgép, netezni, letöltőgépnek, officeozni meg drága ez a kis masina.
Nekem tetszik, hogy nem hagyták le róla a soros portot és a d-subot. Lehet erre két megjelenítőt rakni egyszerre (egy monitor DVI-n és egy lcd-tv a d-subon)? -
twollah
nagyúr
Inkább XPvel kéne adni, az Atomhoz szerintem sok a Vista.
-
adriankoooo
senior tag
itx haz+atomos lap aran van kb.
-
L Balázs
tag
Én eddig úgy tudtam, hogy az atom nem alkalmas Vista futtatására:
"Az Intel szerint az Atom elegendő internetezésre, szövegszerkesztésre, online kapcsolattartásra, levelezésre és némi zenehallgatásra – feltéve, hogy egyszerre csak egyik feladatot adjuk ki atomos netbookunknak. A listából hiányzik az erősebben tömörített, vagy éppen HD videók lejátszása, a 3D-s világ (játékok és Vista), ahogy a kép- és videoszerkesztés sem került be az ajánlott feladatok közé."
-
kazso
tag
Ez a mini PC kísértetiesen hasonlít az MSI Titan 700-amhoz
-
robyeger
addikt
Már el is felejtettem, hogy létezik külön "DVI Graphics-HDCP" kártya is, ami a 945 chipsethez DVI kimeneti portot tud adni. Gondolom shuttle-éknál így oldhatták meg a dolgot. A kompatibilitását nem ismerem ennek a megoldásnak, esetleg akinek ilyen 945chipes DVI-s régebbi Asrock deszkája van, mesélhetne róla. Akár directX alapú megjelenítéskor is képes az DVI átfordításra?
(Ez nagy mentsvára lehet a jelenlegi Atom platformnak, viszont notebook-ban még ilyet nem láttam...) -
Devid_81
félisten
Egész értelmes ára van, irodai célra akár kisebb munkaállomás, minimális fogyasztás...hmm tetszik
-
Muton
addikt
miért nem lehet a hátlapra rakni még vagy 4 usb-t? a fire is pont elfért volna a lan mellett
a d-sub és a soros port meg mi a ... van rajta
mintha direkt csesznének el mindent -
Sandormaster
aktív tag
Pfff.... a 160Gbyte winyás, 512 ramos változat 96.000 magyar forint
De kapunk rá vistát! éljen
-
Thrawn
félisten
Úgy, hogy lesz belőle összeállított változat (is), sőt a Shuttle weboldalán te is összerakhatsz egyet magadnak.
szerk: Átfogalmaztam. -
-
boba6
senior tag
A Shuttle mini-PC előretelepített Vista operációs rendszerrel lesz kapható...
hogy a fenébe ha ez egy barbone gép HDD, RAM és ODD nélkül? -
Khaal
őstag
Végre egy minigép valamennyire normális áron. Viszont a Vista nem kellene rá, és úgy lehetne még olcsóbb is...
Egy e-sata és egy firewire csatlakozót még el tudnák képzelni rá, a frontra az ajtó mögé meg egy kártyaolvasót, de ez már tényleg maximalizmus.
Teljesítményben hol van ez a 230-as atom, P4-es viszonyításban? Azonos órajelen gyengébb mint egy régi celeron gondolom? -
Jofi81
őstag
Jó lenne egy ilyen letöltőgépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A nettopok sorait gyarapítja a szinte hangtalan minigép.
- BIOSTAR N68S3B AMD AM3 alaplap, + Phenom II X4 945 CPU, 16 GB DDR3 RAM
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F + Új RTX 4060 Ti GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ASUS TUF Gaming B450-PLUS II Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Antminer Z9 Mini 10Ksol/s ZCash ZEC ASIC Equihash Miner
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Turbózd fel a gèped,most!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest