- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hamurabi
csendes tag
Magyarul van?
-
Felesbandi
senior tag
Logitech oldalan a US kiosztasnal a kepen nagy (fuggoleges) enter van a billentyuzeten, nem a szokasos amcsi vizszintes.
Ez hiba, vagy valoban ilyen leosztassal adjak az amcsi verziot?
-
tibaimp
nagyúr
Ja értem, akkor OK.
Fehér monitort az LG gyárt többet is.Amúgy volt egy időszak, amikor akartam építeni egy totál fekete-fehér PC-t, de végül letettem róla. A ház ez lett volna: [link] , illetve a többi komponens is már ki volt választva, de végül meghiúsult, anyagi okok miatt
...
-
Utopista
tag
Egérből vezeték nélkülit szeretnék. Összességében meg ezüst/fehér színben egy bill. + egér párost.
Nem magával az egereikkel van problémám, van egy G102 és egy G403 is. G305-t néztem még fehérben, de G-s bill.-ből a G915 TKL-n kívül nincs semmi, amely nem fekete, viszont az SOK(K), annyit én perifériáért nem adok.
Miután a G Pro bill.-t picit hibás lett és visszavették, ezért most a régi K400-as van használatban, helyette szeretnék valamit.
Nem értem a gyártókat, hogy a perifériák túlnyomó része miért fekete, de hasonló a helyzet a monitorok vagy a TV-k esetében. Szerintem bőven lenne kereslet fehér vagy ezüst színűre (bár lehet csak én gondolom így). Lehet kapni nem arról van szó, de aránytalanul alacsony a kínálat szerintem. -
arn
félisten
Szoval a kompromisszumos noti bill melle lehet venni hasonloan kompromisszumosat?
-
-
Utopista
tag
Ahogy mondod.
Ráadásul jelenleg ez a színkínálat a Master sorozatnál:
MX Master 3 - Grafitszürke, középszürke
MX Anywhere 3 - Grafitszürke, halványszürke, rózsaszín
MX Keys - Grafitszürke
MX Keys mini - Grafitszürke, halványszürke, rózsaszínHa nincs is minden eszközből minden színvariáció, azért legalább a grafitszürke mellett lehetne egy másik színből is teljes kínálat. Nem a rózsaszínre gondoltam elsősorban bár biztos arra is lenne igény hellyel-közzel.
Biztos velem van a gond, hogy a rettenetes sok szar közül még mindig nem sikerült megtalálni ami igazán tetszene.
-
nyunyu
félisten
Én bill-t már nem tudnék használni háttérvilágítás nélkül
Engemet még mindig nem győzött meg a diszkógömb.
-
nyunyu
félisten
Mekkmester generációnként átvariálták a színeket.
Kőszínű Mekkmesteremnek még oldschool billzet színe van, aztán 2, 2S-nél váltottak a koszosfehérre, aztán 3-ból jött a középszürke
-
Utopista
tag
Régóta keresek bill. + egér párost ezüst/fehér színkombinációban, de szinte semmiből nem találok olyat, ahol legalább az egér vezeték nélküli. De olyat találni, ahol még a bill. kiosztás is magyar kb. lehetetlen.
Az MX Keys Mini mellé az MX Master még akkor sem biztos, hogy szóba jönne, ha lehetne hasonló színben kapni. Az MX Anywhere 3 pedig hiába hasonló színű, nekem pici.
Hasonló a probléma a Mercury-s Razer BlackWidow Lite és Atheris esetén, pici az egér, ráadásul nincs belőle magyar kiosztású bill. se, ha jól tudom.
Cooler Master SK sorozatból vannak még hasonló bill.-ek, de az egereik szinte mind vezetékesek/vagy leginkább közép szürke színűek, pl. MM731.
Egyébként volt egy Logitech G Pro bill.-em a kukacéktól, melynél egyes gombok világításával akadt gond, szó nélkül visszafizették az árát.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
#72042496 #18 üzenetére
Igazad van, tényleg hamar lemerült. A mostani Master ahhoz képest több héttel tovább bírja. Ennyit fejlődött évek alatt az akkumulátor technológia.
Én bill-t már nem tudnék használni háttérvilágítás nélkül, ezért vettem az MX után egy Roccat Isku-t, de egy sz@r volt a Logitech után, ennek ellenére elkínlódtam vele 3-4 évig, de a végén vettem az Asus-t, na ez már igen!
Remélem ez marad, vagy 10 évig...
-
törölt tag
Nekem is a billentyűzettel volt a legtöbb gondom, az egér elég konzisztensen működött. Csak hamar merült, és rövid idő után kontaktos lett a bölcső is. Utána kétszer próbálkoztam K810-zel, kár volt. Ezek mellé egy vezetékes backup billentyűzetet is "kellett" tartanom.
A K800-zal állapodtam meg, ami messze nem mutatott úgy, viszont működött.
Most G613 van, az is pöpec és masszív ráadásul, csak hiányolom a háttérvilágítást.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Nekem is MX Master van + G500 ezek még OK (nem is tegnap vettem ezeket), de bill-t már nem vennék tőlük, így lett Asus. Amúgy a bt kapcsolat szarakodás nálam is megolt az MX 5000-nél, de fura mód, csak a bill-nél, az MX 1000 egér, ami a szett része volt, nem baszakodott, ezért döntöttem úgy, hogy soha többé vezeték nélküli bill. (egér az más tészta), ráadásul a Master tud vezetékes módban is működni.
-
nyunyu
félisten
válasz
waverider #15 üzenetére
Tényleg, nemrég dobta az alma az alig 1-2 éve megjelent asztroszürke perifériáit, már megint csak fehéret lehet kapni.
Úgyhogy akinek asztroszürke kell a mekbúkjához, az bármi nemalmával jobban jár
Egyébként meg MX Keys Mini for Mac, ha valakinek fehér gombos aluék pótló kell.
-
törölt tag
Aww, régi emlékek, én akkoriban diNovo Lasert használtam, bár a BT kapcsolattal rengeteget szívtam. Viszont benga jól nézett ki és kényelmes volt.
Nekem az MX Master ma is nagyon kézreáll, és G915-öt is vennék ha USB-C-vel szerelnék végre, nekem messze a legtetszetősebb billentyűzet az összes közül. De gyakorlatilag csak ezen lenne már micro USB (meg a fejlámpámon LOL), és annyi pénzért ne már.
-
jalos
tag
Soha többet Logitech: megszűnő terméktámogatás, átalakított Logi software (LGS és utódja) , ami nem működik, régi community fórum teljes legyalulása, legújabban távírányítógyártás megszüntetése. Ahogy fennt már irták magyar lokalizáció megszüntetése.
Így röviden én is elfelejtem ezt a céget.
-
sokomst
tag
Nem csak a drágábbak esetén... kb két éve nézem ezt az ideiglenesen kifogyott üzenetet a magyar kiosztásnál, mire bevállaltam a németet a multi device képessége miatt.
https://www.logitech.com/hu-hu/products/keyboards/k375s-multidevice-stand-combo.920-008183.html?crid=27#buy-k375s-multidevice-stand-combo -
törölt tag
Egész jól néz ki, csak kár az összenyomorított nyilakért.
-
-
nyunyu
félisten
Közben nézem, hogy csak a cégeknek szánt for Business jelzésű egerekkel, trackballokkal, billzetekkel kompatibilis a Bolt, a sima lakossági dobozos verziókkal nem, szóval nem kell félnem attól, hogy a közeljövőben használni fogom.
(Van itthon 2,5 működő mekkmester, de ennyire régi egerekkel pont nem kompatibilis az új vevő.)
-
nyunyu
félisten
Már a junifájing vevő se jár hozzá, hanem vedd meg külön 15$--ért Bolt néven???
Kezdenek férgesedni, mint az alma.
-
Solten
őstag
Nagytesojaval potyogok (ha lehetett vona kapni a Minit akkor...) bar eleg kompakt ez is. Szuper cucc.
-
DarkChild
senior tag
Tök jó. Még jobb lenne, ha a "sima" változatból lenne magyar kiosztású
(Bár tudom, hogy az ára miatt olyan csekély lenne rá a kereslet, hogy ezért nem éri meg nekik honosítani.)
-
törölt tag
A Logitech nem svéd, hanem svájci.
Létezik átfogó leírás, hogy a Bolt miben más mint a Unifying, és van-e kompatibilitás köztük? Úgy látom, hogy az USB-C-t ezzel az új vevővel sem lépték meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új modell a két éve bemutatkozott MX Keys kisebb, ráncfelvarrott verziója.
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest