Piacra került a Logitech MX Keys Mini

Az új modell a két éve bemutatkozott MX Keys kisebb, ráncfelvarrott verziója.

A Logitech minden előjel nélkül leleplezte a majdnem pont két évvel ezelőtt, az MX Master 3 egérrel együtt bemutatott MX Keys kompaktabb, numerikus pad nélküli verzióját, az MX Keys Minit.


[+]

A kisebb méret mellett egyéb változások is megfigyelhetőek a külsőn, ilyen például a dedikált diktálás, emoji és mikrofon némítás billentyű megjelenése, továbbá bővült az elérhető színváltozatok listája is, az MX Keys grafitszürkéje mellett választhatunk világosszürke, fekete és rózsaszínű modellt. A továbbra is homorú, alacsony profilú gombok állítólag még a korábbinál is halkabb és stabilabb mechanikát kaptak, háttérvilágításuk pedig a fény- és közelségérzékelő szenzorok által jelentett adatok függvényében automatikusan változik.


[+]

Az egy feltöltéssel bekapcsolt világítással 10 nap, kikapcsolt fényekkel pedig akár 5 hónapnyi működésre képes billentyűzet USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető fel, vezeték nélküli kapcsolatok szempontjából pedig kizárólag a Bluetooth technológiát támogatja – már ami a gyári állapotot illeti, ugyanis hamarosan elérhető lesz a 15 dolláros Logi Bolt USB-s vevőegység, amelyhez összesen 6 vezeték nélküli Logitech eszközt csatlakoztathatunk majd. A vevővel a perifériák támogatni fogják a Logitech Flow funkcióját, amire egyébként az MX Keys Mini önmagában is képes, de jó látni, hogy ilyen szempontból a régebbi beviteli eszközök tulajdonosait sem hagyja cserben a gyártó.

A legtöbb, ma elérhető mobil és asztali operációs rendszerrel kompatibilis Logitech MX Keys Mini már rendelhető a svéd vállalat saját webshopjából, az árcédulán pedig nem gondolkoztak sokat, a 100 dolláros összeg pont ugyanannyi, amennyibe a nagyobb testvér is kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés