Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Egyetértek veled, anno én is sokat nézegettem, hogy mit vegyek, nekem szempont volt, hogy zenét is tudjak hallgatni rajta (eléggé elavult módon van egy kisebb CD gyűjteményem, ha itthon vagyok és van időm, szeretem elővenni a lemezeket). Nekem is megfelelt volna egy 35k-s, mélynyomós Samsung (ki tudtam próbálni boltban), de a sub-ládának nem volt elég helyem. Véletlenül belebotlottam egy Magnat Sounddeck-be,(56k volt 2019 nyarán), ami elfért a tévé alatt, és van mélynyomója, így értelmezhető basszusokat tud tolni filmek és zenék alá is. Ehhez képest ez a rúd nem tudom mit produkálhat 105-ért.
-
bollokcs80
Korrektor
Cím: "....sokoldalú, mégis megfizethető hangprojektor."
" Jelenleg 105 000 forintba kerül, aminél vannak lényegesen olcsóbb és drágább hangprojektorok is. "
Akkor most megfizethető vagy sem?! (Szerintem is drága.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a beépített mélysugárzókkal ellátott, dizájnos, Wi-Fi és Bluetooth támogatású Philips soundbart!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest