Új hozzászólás Aktív témák
-
sebime45
tag
Pedig egész jók a 7" szériás Philipsek főleg az Ambilight!
Nekem ez a modell kinézetre egyáltalán nem jön be.
Én kb: 1hónapig keresgéltem a márkák modelljei között az üzletekben, hogy mék a legjobb 42"-47" ár/érték arányú tv főleg ha csak 250k van rá. Már nagyjából képben vagyok ilyen téren már volt egy 32" Philips lcd-m.
Egy jó akció miatt is márka hű maradtam, megvettem a 42PFL7656H modelt 224k 5-év garanciával!
Bár ez sem tökéletes, mert vannak nagy hibái:
-néha megbolondul és néhány sor pixelt becsíkoz vagy a töltésjelző akad ki és nem tölt be, ilyenkor általában elég ha átváltok tv-re.
-a szépen formatervezett távirányítóról (végre nem 50 hanem 19 gomb van rajta) lefelejtették az AUDIO gombot és még a menüben sem lehet át állítani a nyelvet,
-600Hz képmegjelenítés gyorsan mozgó kisméretű tárgyaknál pl:letöltött Starwars 3/Walle 1080p filmnél nagyon rossz(elején űrcsata), de a nagyméretű tárgyaknál egész jó. Lehet, hogy eredeti Blu-ray filmnél jobban megoldja a tv.
-Nincs 2D-3D mód, lassú internet és belerakhatnák már végre a Bluetooth is.
-HD filmeknél nem mindig jó ha az összes képjavító technológia be van kapcsolva pl: a kiváló felbontás be szemcsésíti a képet.
Remélem szoftver frissítésnél valamit javítanak rajta.
Van egypár dolog amit elfelejtettek leírni pl: ez a modell szoftveresen valamivel jobban sikerült mint a márciusban tesztelt 9" szériás modell, csak: 80W-fogyaszt egy ugyanekkora Samsung 150W zabál és még kb: 130k többe is kerül!
A tv felismeri és használni tudja a billentyűzetet/egeret erre való a 2 usb ez internetnél nagyon jó. A passzív 3D rajta jobban sikerült mint az LG-nél.
Lehet, hogy kisebb a kontrasztja 500 000:1, de a szín megjelenítése ugyan olyan jó 2250 billió!És ezek után is azt mondom, hogy ez egy jó tv a játék és a Blu-ray egyszerűen élmény rajta Ambilightal!
Mindenki nyugodtan vegye megéri az árát. -
Piftuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ph Smart TV, Net tv, Ambilight, különleges dizájn, passzív 3D: mindez egy tévébe sűrítve.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest