Új hozzászólás Aktív témák
-
szmiagor
tag
96GB-nyi tárhelyet nem kel már videó kazetta
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang: OK.
"nincs rá lezsóidő"
-
CarKiller47
tag
Ha lejjebb vesszük a felbontást növelhetünk a lassított felvétel mértékén?(az FPS-en)
-
Apika
Közösségépítő
Úgy látom, hogy nem volt rá nagy az érdeklődés...
-
szmiagor
tag
320,000?
hát nem adják olcsón az biztos -
benvolio
őstag
Inkább egy Sony HX9V, ez is tud ilyen videót és 3,5x-er kevesebbe kerül.
-
pheke
tag
Nem ugyanaz egy dedikált kamerával videózni és egy fényképezőgéppel (még DSLR-el sem) ezt tapasztalatból mondom. A HX9 tényleg zseniális képminőséget biztosít, viszont igen limitált a manuális beállítások lehetősége videó közben, nincs beépített memória, limitált a videók hossza (ez csak halvány emlék, de úgy rémlik), nincs mikrofon bemenet és azért a videók minősége sem ugyanaz, de kompaktok között videóban az egyik legjobb! Volt nálam az is és én is imádtam, de azért komoly lépcső van a két cucc között!
nope...
-
robertone2
tag
Tetszett az adás, azért egy megjegyzésem volna, a nightshot az nem bezöldítő effekt, hanem a nevéhez hűen teljes (!) sötétben teszi alkalmassá a kamerát felvételre, az én régi masinámon elől két infrafényt kibocsájtó ledszerűség van, ezeknek a szabad szemmel nem látható fénye világít a kamerának ami fel tudja venni így a sötétben is a dolgokat, persze színekről, ne nagyon álmodozzunk. Régebben azzal reklámozták ezt a funkciót, hogy át tud látni a vizes fürdőruhán, de ezt saját tapasztalataim alapján nem tudom megerősíteni :-).
Nem tudom az újabb gépeken ugyanezt a technikát használják-e vagy fejlettebbet, de mindenesetre ha legközelebb kézbe vesztek egy ilyen gépet érdemes sötétben is kipróbálni ezt a gombot, ritkán lehet rá szükség, de a bezöldítésnél mindenképpen hasznosabb és érdekesebb adottság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest