- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #223 üzenetére
tényleg no offense, de ez pont, hogy inkább talált, mint ovi-style.
Amúgy meg azon megsértődni, meg vitatkozni, hogy valaki használja és/vagy szereti a facebookot valakinek meg nem tetszik a tendencia, a jelenség, teljesen felesleges, ill. amennyiben mégis értekezés van róla, felesleges sértődgetni, annyit simán nem ér az egész.
-
BiP
nagyúr
válasz
proci985 #147 üzenetére
Hát mondjuk kultúrális különbség ide vagy oda, szerintem az tök nyilvánvaló, hogy 1 csillag szar, 5 csillag jó. Legyen az német fordított osztályozási skála, román tizes skála, vagy amerikai betűskála.
Amúgy szerintem youtube nem kicsit vizsgálta a kérdést, és ha nekik az jött ki a logokból, hogy a userek mondjuk 90%-a nem differenciál, hanem 1-et vagy 5-öt nyom, akkor tényleg felesleges.#151: vagy poke vagy micsoda
csak ne akarja megosztani a nőjét facebookon -
BiP
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn #128 üzenetére
Ők kitették, innentől semmi további dolguk vele. Nem nekik kell használniuk, hanem akik erre rá vannak kattanva.
Szerencsére eléggé korrekt módon, nem tolakódóan van tálalva. Láttam már oldalt, ahol 5x ekkora ikonok voltak. Aki akarja, hadd használja, ha ettől jó neki.
pH-nak meg ingyen reklám. Ha más nem, ezért megérte kirakni.Ha majd a ph is beáll az áramba, hogy ők maguk szerkesztenek oda kommenteket, meg lesz saját facebook meg twitter oldaluk, akkor majd lehet panaszkodni
Amíg ettől nem csökken a főoldal minősége, lesz*rom, mert nem látomEzt a fácsé szlenget nem tudom, ki találta ki, de szörnyű. Olvasni is szörnyű, kimondani is, és totál nem tudok belőle asszociálni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest