Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit oszt meg magáról.
Ha ez neked nem tetszik, ne olvasd.
A "zinternet" csak egy lehetőség, nem kötelesség.
Azzal a résszel egyetértek, hogy idővámpír dolog a Faszbuk, de ilyen alapon idővámpír dolog az egész internet. Csak felugrasz egy oldalra megnézni egy levelet, aztán megnézel 5 másikat, és azt veszed észre, hogy már elment legalább egy órád. Ez csak egy példa.
Azzal is egyetértek, hogy sokan ilyen módon teszik nevetségessé magukat.
De még egyszer mondom, mindenki egyéni döntése, hogy mire szánja az idejét.
Mindent fel lehet használni értelmes célokra is, ugyanígy a közösségi portálok által nyújtott szolgáltatásokat is, én találtam a "Fácsén" hasznos szolgáltatást, mégsem az életem szól róla, sőt, nem tárom ki az egész életemet rajta. Mert nem is kell. Használd ki azt, amire neked szükséged van.
Én sem tartok helyesnek sok mindent a ma jellemző tendenciákból, de nem is arra szánom a maradék időmet, hogy minden lehetséges módon fikázzak másokat, akik általam helytelennek vélt módon b@sszák el a saját életüket.Még egy megjegyzés: mindig kiröhögöm azokat az embereket, akik ilyeneket osztanak meg magukról pl. Twitteren vagy máshol (és ez látszik is Faszbukon), mint ez: "El kéne mennem kínaiba. De nincs kedvem." És egy srác tényleg ilyeneket írogat ki magáról. Ki a f@szt érdekel?
Abban a pillanatban blokkoltam az összes további hozzászólását, nehogy megjelenjen még egyszer a hírfolyamban.
Tehát erre is van lehetőség, hogy az ikszdés hülyegyerekek és mindenhez hozzászóló magamutogatók hozzászólásait ne lásd, ha a falra tudnál mászni tőlük.Ez is megoldható.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- BMW topik
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest