Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
PrinceHerceg #45 üzenetére
-
r-chee
őstag
válasz
PrinceHerceg #45 üzenetére
Ja, ez jó kérdés....Ahogy olvastam, hírdetéseket sem tudnak apróban lezárni ez miatt az "átalakítás" miatt. Üzletekben, intézményekben is kiírják, hogy átalakítás, felújítás miatt xy napig zárva, nyitás ekkor és ekkor - szal kaphatnánk valami infómorzsát (január közepéig még várni kell stb.)....
Köszönjük
.
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
A tiszteletteljes kérdésem csupán ennyi volna...
Előlreláthatólag meddig tart majd az átalakítás, értem itt a ( képfeltöltési tilalomat, hírdetésfeladás szüneteltetését )
Köszönöm a megtisztelő választ !
Üdv és B.Ú.É.K:
Viktor
-
DIESELPOWER
aktív tag
Sok sikert! Reméljük hamar sikerül és minden jó lesz
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
#48613632 #42 üzenetére
A kommentek nem Facebookon voltak tárolva, ahogy az az oldalon is többször el is lett mondva. A saját szerveren voltak, a Facebook csupán az azonosításhoz kellett, lekértük a polgári nevet és a profilkép kicsinyített változatát, ezzel elkerültük azt, hogy regisztrálni kelljen.
Hogy én hogy éltem meg? Sehogy, mert fogalmam sincs, hogy melyik történet, az előző előtti hozzászólásom azért írtam nagyon mosolyogva, mert mindenképp szórakoztatónak találom, ha valaki egy technikai hibát/bakit/bugot úgy él meg, hogy mi törölgetjük a hozzászólást - no offense, de ez azért feltételez némi rosszindulatot, amire fogalmam sincs, mikor szolgáltunk rá, de sajnos úgysem tudok tenni ellene, úgyhogy mindegy is.
Maradjunk annyiban, hogy pörögjön az IT café és béke mindenkivel!
-
törölt tag
Nézd, én ezt a témát lezártam, annyira azért nem csíp a pisi, hogy bojkottáljam az oldalatokat, sőt, kívánok további sok sikert az újraindításhoz.
Mindazonáltal, előző, 28 sz. hozzászólásodból nem ez jött le, hanem valami egészen más, idézem :Örülök, hogy te úgy élted meg, hogy "nem egyezett a véleményed az egyik szerzővel"
Miért? Te hogy élted meg?
Ezek szerint akkor csak tudod, hogy miről volt szó?Nem mellesleg a facebook-on kersztüli kommenteknek pontosan a facebook motor ad lehetőséget a törlésre, vagy adott esetben akár a kitiltásra is.
Zárszóként pedig annyit, hogy egy kapott pofon esetében vajmi kevésbé érdekli a szenvedő alanyt, hogy azt direkt kapta e, vagy pedig véletlenül, még ha az a pofon nem is volt túl nagy.
De itt tényleg befejeztem, még mielőtt kapok valami feketepontot, neagyisten kitiltást a rendszerből
mégegyszer : sok sikert az új oldalhoz
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
#48613632 #33 üzenetére
Tudom, ugrottunk de azért offban reagálok.
A tények a következők: az oldal mögött lévő CMS-rendszer nem volt még olyan szinten (és nem is volt rá szükség, ezt a hozzászólások száma alapján lehetett sejteni), hogy legyen benne bármilyen moderációs funkció. Értsd: nem tudtunk hozzászólásokat törölni, csak adatbázisból a programozó segítségével, de ez sosem történt meg. Sosem töröltünk egyetlen hozzászólást sem.
Szóval a te hozzászólásodat nem töröltük és "cenzúráztuk" soha, valószínűleg csak vacakolt a Facebook Connect, bénázott a szerver, netán te rontottál el valamit. Ezek fényében örülök igazán, amiért te mégis voltál olyan okos és kitaláltad, hogy mi történt, nyilván úgy ismersz minket, mint akik egy teljesen logikus és normális érveléssel töltött hozzászólásokat csak úgy törlik; főleg egy olyat, ami aztán semmit sem befolyásol, alapvetően engem kicsit sem érdekel, hogy mi folyik az orosz warezpiacon.
Szóval nyugodtan gondolj "undorral" az oldalra...
-
válasz
#48613632 #38 üzenetére
igazából nem kértem, hanem kijelentettem, hogy zárjuk le, ugyanis nem ér az egész téma annyit sem, amennyit már itt rászántunk. annyit azért hozzátennék, hogy boszorkányüldözés a mobilarénán sincs, pedig a stáb ugyanaz, mint a veleteches volt nagyjából (és ott én kinnfentes voltam, igazából nincs érzelmi kötődésem). no, tényleg ugorjunk.
-
törölt tag
egy módon lehet mindenki kiváncsiságát kielégíteni, ha beidézitek a hsz-eket
másfelől kedves Parci, Neked, mint bennfentesnek nyilván nem tetszik a dolog, és azt is megértem, ha lezárnád. Valójában részemről le is lehet. Mindkét fél okuljon a történtekből
-
törölt tag
nem volt itt semmilyen eset, félre ne érts! valszeg azt sem tudja miről van szó
a dolog csak bennem maradt meg. Az meg, hogy Bocha véleményére vagy kiváncsi számomra egyértelműsíti a tulajdonképpeni véleményed a dologról
De szerintem ne akadjunk fent ezen, lejárt lemez, annyira engem sem érdekel, meg nem is érdekelt soha. van mit olvasnom veletech nélkül is, az meg sosem volt nyilvánvaló, hogy igazából milyen lyukat akart betömni a nagy magyar portálpiacon?
szerk : egyébként bizonyára meg fogja tudni indokolni a dolgot. nem fért bele az imidzsbe ... stb
ám ez olyan, mintha egy asztaltársaságnál a házigazda lekussolna, valszeg nem a legjobb véleménnyel hagyom ott a vitát.
-
törölt tag
persze, hogy na bumm, ő is véleményt nyilvánított, meg én is
amúgy az esetről röviden, a Veletech cikk arról szólt, hogy az amerikai filmes jogvédők késleltetve hozzák magyarországra a DVD megjelenéseket, mert sok a kalózmásolat.
Erre kommenteltem, hogy ez így hülyeség, mert a magyarosrszágon megjelent másolatok nagy része orosz mozikból származik, ott mégsem késnek a DVD megjelenések. Ám a komment nem jelent meg.
utána írtam még egyet, hogy nincsak! cenzúrázgatunk?? vagy valami hasonló, ám anyázás, és trollkodás mentesen. Persze az egyet nem értés is trollkodás, ha azt veszem.na innentől fogva, ha véletlen arra jártam, már nyomtam is el, valami érzés a keserűség és az undor között, ami elfogott
lehet statikus oldalt csinálni, hozzászólások nélkül, de milyen dolog már cenzúrázni pusztán véleménybeli különbség miatt!
amúgy innen PH-ról még sosem töröltek hsz-em, és nem is warn-oltak, pedig van egy pár. Ott, Veletech-en csak egy volt, vagyis lett volna ... de nem jelent meg. Így azért elég biztos vagyok benne, h a hiba nem az én készülékemben van.
Mindazmellet az sem világos, hogy a hsz-ek alacsony száma az alacsony látogatottságra, vagy inkább a szigorú cenzúrára utal. De azt gondolom, most már mindegy is.
-
David75
őstag
válasz
#48613632 #27 üzenetére
Na bumm, ha flamelsz,trollkodsz, vagy vállalhatatlan dolgokat írsz itt is törlik sőt még bannolnak is...
Én nagyon örülök hogy itt lesz ezentúl mert sokszor a hozzászólások közt rengeteg érdemi infót lehet megtudni amiből tanulni lehet meg sehol máshol nincs fent. Lásd egy telefonról olyan dolgokat meg lehet tudni a fórumban amit kb sehol máshol.
-
Pantal
senior tag
Sok sikert, rossz nem sülhet el belőle!
-
törölt tag
Míg a PH lapcsalád mindig is tetszett, addig a Veletech-et ki nem állhattam, már a legelején kicenzúráztak, pedig semmi olyat nem mondtam, pusztán nem egyezett a véleményem a cikk szerzőjével, illetve mondanivalójával. Ez enyhén szólva is pofátlanság olyan helyen, ahol engedve van a hszelés. Ilyenkor pedig egy kis elégtételt érzek. Bocsi, bennem ez így csapódott le
Amúgy helyesen : Se Veletech, se Nélkületek
-
ftc
nagyúr
Veletech először halottam erről
de biztos jó lesz
-
Weißturul
senior tag
Remélem a színvonal nőni fog
D1rect: azt a bizonyos színvonalat tartsuk már meg
-
echterion
nagyúr
Nem is hallottam még erről a Veletech dologról.
Megyek is, megnézem, milyen ez. Remélem, jól fog elsülni az egyesülés. Sok sikert hozzá.
-
Solten
őstag
"A Veletech kapcsán sok dologra rájöttünk, többek között arra, hogy a Facebookkal összekapcsolt fórum nem volt a lehető legjobb döntés részünkről"
Ja, szep ongol volt.
-
Apollyon
Korrektor
Ez jó hír, engem mondjuk nem nagyon érdekelt a Veletech, olyan idegen és kényelmetlen volt olvasni a design miatt, ITCafé alatt már biztos nagyobb valószínűséggel találok bele.
A FB kommentelés halálgáz volt, az nagyon jó hogy nem lesz többé.Logout kinézete fog valamikor frissülni? Mert eddig minden portál frissült kinézetben, egyedül a Logout néz ki úgy mint amikor még elindult.
-
törölt tag
sajnálattal olvasom, eleinte nem nagyon érdekelt de az utóbbi időbe heti 1x - 2x ránéztem az oldalra. A kávés oldalra meg kb akkor tévedek mikor véletlen valami hírkereső oda dob. Az az oldal annyira nem fogott meg.
-
Troy.
addikt
Gyanús is volt hogy nem jöttek új cikkek. Míg a Veletech-et naponta egyszer, IT cafe-t gyakorlatilag nem olvastam. Olyan cikkeket hoztatok amit az IT cafe-n nem. Dizájn abszolút bejött. Fórum ( nem a fácse) hiányzott a többi ember véleményével.
-
nem, marad az it café mostani arculata, és ha változik, úgy változik tovább, ahogy amúgy is akartuk volna. a veletech lapcsaládon kívüli portál volt, nem a mi kódunk hajtotta, teljesen független volt tőlünk -- az arculatért, facebookos komment engine-ért meg mindenért bogékat lehet ütni, mi mossuk kezeinket...
de a lényeg, hogy a veletech olvad be a caféba, nem fordítva.
-
MrSealRD
veterán
Nekem eddig is tetszett az itcafe tartalma. A Veletech-é szintén. Jó volt olvasni olykor a könnyebb témákat is, jók voltak a humorosabb írások is. Nekem csak 2 dologtól ment el az agyamvizem:
1. Facebook integráció -> Ez most kipipálva.
2. Az oldal arculata -> Remélem nem csúnyúl el az itcafé olyan irányba.Szóval legyen könnyű széles tömeget megkapó téma...de legyen benne komolyság is vegyesen és akkor szerintem mindenki elégedett lesz. Bár ilyen szinte soha nincs.
-
moli.hu
őstag
szoval megbukott az amatoroknek szolo it-oldal.
remelem, ez nem azt jelenti, hogy az itcafe-ra jon at az a szinvonal (vagyis nem jon at semmi), mert az itcafe-t eddig a -mar amugy is mersekelt- szakmaisaga miatt olvastam. -
rt06
veterán
"a helyzet az, hogy nem a nagyon szűk szakmának akarunk elemzéseket írni, hanem az IT iránt érdeklődő értelmes, normális embereknek, akik sokkal többen vannak, de talán kevésbé érdekli őket egy hálózati struktúra mélyanalízise."
bar megertem az okokat, ezt megiscsak sajnalom kicsit
viszont ha mar atalakulars, megujulas, lehetne egy olyan keresem (nem csak az itcafe-val kapcsolatban, de elsosorban ott talalkozom vele), hogy a hirek irasakor a szerzok hasznaljak a forras megadasanak lehetoseget? sokszor a hir szovegeben sem lehet megtalalni a forrast, a kulon erre fenntartott helyen pedig csak a legritkabb esetben, s olykor jo lenne utanaolvasni, hogy mirol is van szo pontosabban (mert vagy nem fer bele az itteni hirbe, vagy egyszerusitve van, vagy valaki valahol elirt valamit) -
Ezt már a mobil ph! alól olvastam.
A FB fiókkal hozzászólás lehetőségével mi lesz? -
nem áll szándékunkban szintet rombolni, sőt. persze egyesek szerint így sem elég szakmai a lap, de a helyzet az, hogy nem a nagyon szűk szakmának akarunk elemzéseket írni, hanem az IT iránt érdeklődő értelmes, normális embereknek, akik sokkal többen vannak, de talán kevésbé érdekli őket egy hálózati struktúra mélyanalízise.
-
Geri9159
tag
Hallottam már a veletech-ről, de nem olvastam soha, viszont ha az IT café jobb lesz ha beolvasztjátok és több cikk jelenik meg, akkor annak örülni fogok. Csak kérlek ne menjetek le bizonyos szint alá.
-
David75
őstag
Fel kell rakni amúgy ilyen troll képregényeket meg olyat hogy fekete alapon kép meg alatta valami nagy okosság és milliomosok lesztek belőle.
(amúgy jó kis oldal volt csak nem volt ehhez a lapcsaládhoz integrálva meg a fórum hiányzott egyébként olvasgattam néha)
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szóval bulvárosodtok?
Ritkán tévedek önszántamból a Veletech-re, pedig érdekelne, csakhát nincs integrálva és elfeledkezek róla. Hajrá, jó lesz ez!
-
Sok sikert!
Talán többen látogatják majd az IT Café-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Találkozunk Veletech az IT cafén.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest