- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Digitalpimp #5041 üzenetére
Szerintem ez a néni a saját cuccait árulta, azzal nem volt gond. Csupa házias holmi, ahogy a képen is látható, tejfölös pohárban a palánta, ezt biztos ő ültette. Voltak még lekvárjai, savanyúságok, meg többféle szörp, házias kivitelben. De el tudom képzelni, amit írsz, hogy nem saját dolgaikat árulják sokan, de ezen a piacon saját holmik voltak így ránézésre. De amit említettél, az nagyban is működik, elég ha Villány felé nézünk, ott a nagy nevek nagy borai nagyrészt nem saját szőlőből, sőt, sok esetben nem is saját borból készülnek, hanem felvásárolják innen onnan. Nem mindegyik termelő és nem minden bor esetében, de nekem villányi termelő ismerős mesélte, hogy hiába vásárolt új területeket, még így is kevés a szőlője, szerencsére annyira fogy a bor neki (több pécsi borozóba is szállít), hogy rendszeresen vesz szőlőt, sőt volt, hogy kész alapbort is.
-
Anathema67
tag
válasz
Digitalpimp #5041 üzenetére
Én mint becsületes őstermelő "bírom" az ilyen általánosításokat. Ismersz egyáltalán egy őstermelőt is...?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Építő/felújító topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest