Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Hát a Persona 5 már lassan egy négy éves játék, azért azóta simán lehet, hogy aki akkoriban PS4-en játszotta, azóta már PC-n játszik, vagy mindig is játszott azon is. Switch-re is megjelent, pedig arra sem adták ki az eredetit.
Aki pedig megveszi anélkül, hogy tudná mi is ez, az sajna így járt. Steamen vissza lehet igényelni az árát.
-
CzKrys
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy PC-re miért jelent meg így, hogy a Persona 5 nem jött. Most így honnan tudjam, hogy ki kicsoda..? Elindul a játék és bumm, nem értek semmit.
-
ldave
félisten
Köszi a bemutatót. Nekem rémlik valami olyasmi, hogy az eredeti Persona 5 terve egy roadmovie-szerű játék lett volna, körbe a világban. Úgy látszik most erre a mellékszálra megvalósult ez az elképzelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest