Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Mr.Csizmás #24 üzenetére
-
Először is köszönöm az elismeréseket!
juliabrilke! Mivel csak a szintetikus tesztek nem gyorsultak a plussz cache hatására, sőt még a super pi is, úgy gondolom, hogy jelen eseben fölösleges lett volna akármit is állítani a windowsban e téren, automatiksuan is jól kezelte
zoltanz! a 3dmark99 sem szereti a Matrox kártyámat, ezért voltam kénytelen kihagyni a tesztből... Az Xvid meg hasonló konvertálást megpróbálom akkor berakni következő ilyen jellegű cikkembe
Atom_Anti! AZ Unreal Tournament-et teljesen szoftveres módban futtattam, szóval nem szólt bele a VGA kártya, azért nem is cseréltem azt ki matrox-ra, a Quake is szintén prociból ment
Fücsök007 Bling95 jól mondja, nem saját, s így nem is fordult meg a fejembe, hogy megnézzem mit bír, hát így utólag meg már mindegy -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest