Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Az odáig oké, hogy a TV mellé nem árt a külső médialejátszó, mert a tv os-eket jobb esetben is csak a modell kivonásáig frissítik, csakhogy ez ugyanígy igaz a kínai androidos kütyükre is.
Jön néhány update - általában kritikus bugfixek - aztán fél-egy év után kihoznak egy új terméket, a korábbira meg még a support oldal is elérhetetlenné válik.
Azaz ha nem adnak el belőle jó pár milliót és nem alakul ki körülötte online közösség, akkor a cucc gyakorlatilag kuka, mert még főzött romot sem találsz hozzá.Ezért a legjobb szvsz valamilyen megbízható megoldást keresni, mint Nvidia Shield, Apple TV vagy valamelyik patinásabb médialejátszó márka.
-
ggg1
aktív tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Na nekem is ez a bajom az okostévékkel. Nyilván rá kell érezni, hogy melyiket szabad megvenni, de amikor a tv elkezdett magától eltávolítani fontos alkalmazásokat, meg direkt azért vettem drágább okostévét, mert abban már volt fejlett műsorrögzítés, csak azt felejtették el mondani, hogy mindent lekódol, semmi máson nem megnézhető, nem másolható, és ha a hdd tönkremegy, akkor minden elvész. Na ekkor ábrándultam ki az okostévékből. Sokkal jobban jártam volna, ha veszek egy butatévét egy ilyen kis számítógéppel, és akkor nem vagyok így megkötve. Az okostévé megy 8 éve, csak okostévének használhatatlan. Samutól nem jó marketing stratégia, mert soha többet nem veszek olyat. Vehettem volna simán százezerrel olcsóbban egy butatévét monitornak, a többi funkciót meg külön aprópénzért. Csak nem gondoltam, hogy egy gyártó a felhasználóinak az ellensége.
-
Reggie0
félisten
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nvidia shield kell, az amiota kiadtak folyamatosan frissul es meg mindig elbir minden tartalommal, tudja a hdmi2-ot meg a 4k60p-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő