- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Magyarul vegyél egy drága pc-t windowssal meg egy xboxot is hogy játsz a pc-s játékon xboxon...az xbox helyett inkább vettem egy kontrollert meg egy hdmi kábelt köszönöm
Szerintem 50M hdmi kábel is olcsóbb mint venni egy konzolt
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
silver87
tag
Ahogyan azt Belfiore is elondta, ez a pc-re streamelés akkor jön jól, ha az xbox-ra kötött tv-t mondjuk lefoglalja az asszony és te játszani szeretnél, akkor annyi az össz dolgod h streameled a win10-re és játszol tovább.
Számomra az nem tiszta, hogy ha streameled a gépre akkor a bill+egér gondolom nem vehető igénybe ami jelentősen megváltoztatná az általános konzolhasználato?.
Illetve nem helyi hálózaton mennyire működik stabilan, már ha lesz egyáltalán valamilyen vpn-re lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
Oppenheimer #39 üzenetére
Akár... vagy ha ledőlsz a kanapéra, vagy kiülsz a teraszra a tablettel.
Nálam a tévé van úgy megoldva, hogy nem muszáj előtte ülnöm, hanem ha kimegyek a konyhába, akkor felkapom a tabletemet és viszem magammal az adást például főzés közben. Vagy ha éppen távol vagyok, akkor a telefonomról is be tudok kapcsolódni (bár ez ritkább, mert olyankor vagy dolgozok, vagy ott is van tévé).
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
Oppenheimer #37 üzenetére
Nem vagy helyhez kötve.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ez a streamelgetés mire jó, kérem? Komolyan nem értem, valaki felhomályosíthatna.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Tidzsimon
őstag
Esetleg arra jó, mint a ps vita otthoni verziójánál, ha van ps4-ed, akkor streameled róla, míg apa anya tévézik.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
dystopia
tag
Egy teljes családot nézve egy ilyen remote play megoldás elég hasznos tud lenni a mindennapokban, és el sem kell hozzá utazni, elég otthon lenni többedmagaddal. Pl. nappaliban másra kell a TV (mert TV-zünk vagy DVR-ról megy valami, vagy éppen a házimozit használjuk), vagy maga a nappali kell más célra éppen TV-től függetlenül, konzolt nyilván nem szeretnéd átkábelezni és mozgatni folymatosan, de a hálószobákban / gyerekszobákban a PC-n / laptopon keresztül mehet a móka. A nagyobb családokban ez NAGYON jó.
Másik dolog: ha jól gondolom, hogy az XBOX-os játékeladásokból az MS is részesül, a PC-sen viszont nincs vagy nincs akkora haszon, akkor a PC->xbox streamelést nem fogják nagyon khm. "erőltetni" szerintem a Microsoftnál.
[ Szerkesztve ]
Lüke, én vagyok az APUd!
-
dabadab
titán
"Nem vagyok otthon, a 10 KG-s XONE-t nem akarom cipelni, viszont ha épp kedvem tartja XY helyen előveszem a készülékemet amin WIN10 van és forzázok."
És ki kapcsolja be az X1-et (és ki rakja bele a Forca lemezt?). Meg mondjuk vannak kétségeim azt illetően, hogy az otthoni interneten uplinkje mennyire tudná kiszolgálni ennek a sávszélességigényét.
DRM is theft
-
Akybron
aktív tag
Stream-en keresztül játszani... Hát ugyanaz a gondom ezzel, mint alapból a felhőből stream-elt játékkal.
Az extra késleltetés míg a kiszámolt képkockát betömörítem, átküldöm, kitömörítem.73&DX HA5OJN
-
malomkaorm
tag
Rovid uton, mondjuk a boltba, nem halsz bele ha addig nem kockulsz. Hosszabb
utazasnal meg az emberek 99%-a lekapcsolja az aramot a lakasban, vagy legalabbis mindent kihuz a konnektorbol. Nyilvan streamelninsem tudsz,mha nem megy a konzol, raadasul nagy tavolsagokrol gyenge net kapcsolattal elviselhetetlen szagatasok es kesesek lennenek.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Dani
-
Xirtam
veterán
PS4 féle Remote Play miatt miért nem agyal senki, hogy mire jó? PC kb van minden hol, ahogy lassan tabletje vagy notebookja is van már mindenkinek. Nem vagyok otthon, a 10 KG-s XONE-t nem akarom cipelni, viszont ha épp kedvem tartja XY helyen előveszem a készülékemet amin WIN10 van és forzázok. tetszik érteni?
-
malomkaorm
tag
Az a baj, hogy skalazas most is van rajta, ez meg ugyan azt csinalna. Nyilvan egy 720P-s kepet nem tud majd 1080P-ben streamelni.
Mellesleg meg olyasmit tudok elkepzelni,nhogy a Box a nappaliban van, te meg eszaka a halobol akarsz jatszani egy laptoprol.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Dani
-
[CsuCsu]
őstag
Microsoft megoldása az 1080p-re Xbox-on.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Armagedown #16 üzenetére
Ha egy tévéd van de az asszony mást akar nézni akkor játszhatsz pl. a notebook kijelzőjén is.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nap
addikt
Ez akkor oké, ha gyegébb a pc-d, mint az x1. Mondjuk az irányítás akkor is kérdéses marad
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Crytek
nagyúr
Ugyanolyan baromság mint a fordítottja.
Majd amikor a z összes régi xbox 360 exkluzív cucc jön pc-re elkezdhetjük a MS éltetését ,addig maradjanak csendben!Régen ígérték jobban odafigyelnek majd a pc game-ekre is.... hát akkor tegyék már.
Valahol ott kezdödne a dolog hogy Gears of War 2-3-Judgement, Forza, Halo 3 + jöhetnének pc-re...Next PC Upgrade: 2022
-
Dr. Akula
félisten
Azt is demózták hogyan fogod bill + egérrel irányítani a kontrollert?
(#15) dabadab:
Erre elég egy sima HDMI kábel. Én is azzal "streamelem" monitorra a PS4-et.Ennek akkor lenne értelme ha pc-s irányítással lehetne játszani a konzolos játékokat, a pc-seket meg kontrollerrel. Bár az is elég lenne ha a konzolokra rá lehetne kötni bill+egeret, ha már úgyis van USB portjuk (elvileg most is lehetne, csak épp játékban nem használható).
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
cyberkind #19 üzenetére
Szerintem nem az asztali pécé a célcsoport
Ha valaki monitoron akar xbox-ozni, azt eddig is megtehette, nem kell hozzá pécé. Inkább a hordozható eszközökkel tudom elképzelni, hogy kényelmesen elhelyezkedve a kanapán tudjon játszani az xbox és pécé játékaival.szerk: példák
Mint ahogy android tableten játszanak pécés játékokat onliveon: [link], [link]Vagy steam-es játékokat android tableten: [link]
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz
Armagedown #16 üzenetére
Nem tudom, mivel eddig is sokan tolják a játékokat monitoron.
-
dabadab
titán
válasz
Armagedown #16 üzenetére
Oszinten szolva nem nagyon latom, hogy mire jo igazabol. Elofordulhat par ritka szituacio, amikor ez valamennyire hasznos, de azoknak az elkepzelesehez azert egy kicsit meg kell eroltetnem magam.
DRM is theft
-
Kotomicuki
senior tag
A végén még (ismét) feltalálja a mikrofos (az általa tönkretett) PC-t, éljen!
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
azbest
félisten
Steamen is lehet egyik gépről a másikra streamelni játékot, szóval technikailag simán megoldható.
Bár nem az fps játékok kedvelőinél fognak hódítani, mert ahhoz nagy a késleltetés. -
csakdzsó
tag
Ez most azt jelenti,hogy az összes Halo menni fog pc-n?
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
macman507
aktív tag
Csak egy kérdés: Miért?
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
Hagyjanak az ilyen hülyeségekkel, inkább XBOX Live Arcade-et tegyék elérhetővé Windows-ra is!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
cool13
őstag
Úgy is csak portolt manapság egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft vizsgálja a koncepciót, amely technikailag kétségtelenül megvalósítható.
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
- Eladó Kingston HyperX FURY 4GB DDR3 1600MHz HX316C10F/4 RAM db/4000ft
- Seasonic G12 GM-550 (bontatlan)
- Csomagolás sérült, új Bissell 3528N vákumos vizes porszívó takarítógép - 1 év magyar bolti garival!
- Meike portré markolat D5600-hoz
- Makita DHP458 (91Nm)ütvefúró-behajtó+2db újszerű BL1850 akku+DC18RE 10,8-18V duál töltő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest