- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
waterman_ #31 üzenetére
shtml és ALBY (hú, de kis aranyos az a Dynavox !) kollégák viszonylag jól kifejtették előttem a lényeget, sokban egyetértek velük.
Pláne így éjszakás műszak utánmaradjunk annyiban, hogy ez egy profinak ható, általános igényekhez mérten félprofi belső felépítésű, de funkcióját és célzott felhasználási területét tekintve kiegyensúlyozatlan eszköz. Általános célú összvér-megoldás, ami mindig kompromisszumokkal jár. Olyasmi, mint régebben a 4 évszakos gumi. Télen csúszott, nyáron kopott.
Mindazonáltal átlagusernek valószínűleg tökéletesen megteszi, én igazándiból az ár/szolgáltatás arányával nem vagyok kibékülve.
"OpenGl könyveket, c++ könyveket, msdn-t, windows api-t, hibaüziket" pedig tessék bújni továbbra is, mi meg sokan ahhoz vagyunk tökhülyék !Legalább te érts hozzá !
No offense...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest