- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fondorlatos
aktív tag
Tetszik a kártya.
Most is passzív vgam van, épp még a lamellák mögé ér a ház hátulján lévő 12 cmes halk venti, ami elszív valamennyi meleg levegőt a kártyáról, így 13 fokkal hűvösebb a kártya, mint házventi nélkül. -
Boxi88
őstag
Nagyon jól néz ki!
-
foxxmotor
tag
Azért én valahogy óckodom ezektől a passzív hűtésektől.
-
MZperX75
addikt
Egyszer régesrégen rendeltem HD2600XT-256M GDDR3!
Hát mit mondjak meghozták!,de sehol nem találtam rajta ventit,hát ez bakker passzív hűtéső. visszavittem ,hogy "selejt",mert nincs rajta venti Akkor még nem tudtam ,hogy létezik passzív hűtésű jó régen volt.
Az első dolgom volt felgumizni rá valamit! (6cm venti)
Ílyesztőnek találtam 70-80fokos hőmérsékletét,viszon kb 20%pörgö proci veni 35-40fokra letornázta,de zajt még így sem hallottam felőlle. -
banhammer
veterán
Igazán kihozhatna az Asus egy passzív verziót a GTX 560 Ti-ből is.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
szab.tam
nagyúr
igen, emlékszem. akkor sem értettük egymást.
októbertől tavaszig többször beharrangozták. egy idő után a megjelenési dátum is ki lett hirdetve: 2011. 2.q. valójában június legvégén elérhetővé vált. betartották, ok. elég kicentizve...
egy hónap múlva, augusztus elején, intenzíven kerestük, és elég fura helyeken találtunk. a 2 db. kb. 110k-ból lett volma itt.
egy jó hónappal a kiadás után hemzsegnie kellett volna a webshop kinálatoknak a gugli találatokban...azért nálam egy vga elérhetősége az, hogy egy pesti boltban megrendelem, és max 5-7 nap múlva értmegyek. ez azért annyira még most sem áll...
de még 1x mondom. egy hónappal ezellőtt még a külföldi elérhetőség is elég macera lett volna. legalábbis számomra..
még engusz sem vállata, peig ő aztán minden vackot megrendel kintről, ha van rajta hasznon. (lásd scythe quiet drive 2,5. itthon beszerezhetetlen...)mostmár nem is érdekel igazából, jobban is jártam, hogy nem kaptam meg..
azért köszi a linket, eltettem, soha nem lehet tudni....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Viktor77
titán
válasz echterion #22 üzenetére
Nem, nem arra gondol. Már sokadszorra próbálja meg lehúzni a kártya kaphatóságát (csak épp nem olvasta el, hogy valójában mikor is lesz kapható, amit tartott a PowerColor), válaszoltam neki itt is többször, de még az Iponon is.
Az meg, hogy itthon nem kapható, ne a PowerColor sara legyen már.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Srodney
senior tag
na ez is csak barkácsalapnak jó!
-
Prof
addikt
2x12cmes venti 1200rpmen rá jobbfajta bordára és az is csendes
-
törölt tag
Ezek betegek, Van olyan aftermarket cooler ami lealázza ezt az izét, és még jóval olcsóbban is jön ki az ember
Rosszindulat: úgyis csak 2 hónapig lehet majd kapni, mert talicskával fogják garanciába visszahordani
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
PowerColor HD6850 SCS3.
azt is bemutatták 20x.
kenya felsőn már talán kapni is. legalábbis előbb, mint nálunk.
szerintem ezzel is kb. ez lesz...valahol azt olvastaqm, hogy a színes lapok viszoinylag könnyen eltávolíthatóak. de jajj, akkor oda a marke-c-ing...
ami viszont dícséretes. a hűtő lelóg a nyákról. így azon a részen, álló házban, ahol vízszintes a kártyaelhelyezés, a lemegő szépen keresztül tud áramlani.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
echterion
nagyúr
Jól néz ki, de azokat a szutykokat, amiket a lamellákra raktak, én gyorsan leszedegetném.
-
CoDWaW07
őstag
Jól néz ki, bár nekem bőven elég volt a passzívakból
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Angel1981
veterán
válasz whiteman0524 #2 üzenetére
Nekem is tetszik!
Kár, hogy nagyobb teljesítményű kártyák esetén nem alkalmazzák - persze megfelelően nagyobb bordával. -
ftc
nagyúr
Ennyi pénzért kap egy 6850-et is
-
Gyuri27
félisten
Ugyan már. Ezt az árat hol találta az asus?
A giga cucca 36,5k és az is marha drága lássuk be (és ezen nincs is semmi a bordán!).[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Male
nagyúr
Hm, a 4000MHz-es mem az szerintem nem egyezik meg a referenciával, mert az 4800MHz elvileg.
Amúgy eléggé hasonlít az Accelero S1-re ez a hűtő, csak le van takargatva. (Ami mellékesen pont erre képes egy 5770 / 6770-en. )
[ Szerkesztve ]
-
Entryy
aktív tag
válasz whiteman0524 #2 üzenetére
Arra is van alternatíva, mint azt ahogy ma megcsodálhatta a nagyközönség
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Jim-Y
veterán
Nagyon jól néz ki, de szerintem passzív ide, vagy oda, ez nagyon sok érte :/
-
Kon
csendes tag
Énis pont ezt akartam írni... ez az amikor a design fontosabb a célnál kb..
Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!
-
whiteman0524
aktív tag
Sztem nagyon jól néz ki. Kár hogy nekem erősebbre van szükségem, de akinek elég ez a teljesítmény az szvsz ezt vegye
-
joi29
őstag
Még jó hogy a lamellák javát letakarták, nehogy jobb legyen a hatásfoka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest