- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #125 üzenetére
Nem használok emukat. Egyszer kipróbáltam pár hónapja, és 2 eredeti ps3 játékot rendesen az optikai meghajtóba betéve, rányomva a "boot media" gombra beolvsta és futtatta rendesen, persze megfelelő kontroller hiányában nem nagyon volt játszható, de teljesítmény szempontjából nagyon jól futott minden.
Szerintem több emulátor is van, hogy én mit használtam azt meg nem mondom, letöltöttem egyet, az működött is, de nem foglalkoztam vele, viszont ennyi nekem elég volt, hogy tudjam, PC jobban viszi a PS3 játékokat is.
Torrent oldalakon, (pl ncore) vannak külön letölthető PS3 emu-ra játékok ISO-ban, hogy ne kelljen szenvedni azzal is, de én blu-ray meghatóba próbátam csak eredeti játékkal (ami nem az enyém, mert nincs ps-em)
Lehet ez volt az: [link]
De fogalmam nincs már, google-ben találtam, és kipróbáltam. -
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #112 üzenetére
És még én nem értek hozzá
Nézz utána kicsit, és aztán okoskodj
Emu már rég van, csak a játékok nem mindegyike fogadja el az emulátort, mint playstation...
És lehet, hogy a futtatás olyan minőségű, mint a PS3 esetében is, tehát nem lesz szebb, viszont a PS3 képes időnént behalni és 24alá is vinni az fps-t, PC-n pedig fix 30megvan, és nem ingadozik, tehát jobban futtatja a nem rá írt szoftvert
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #110 üzenetére
Lehet, hogy téged nem zavar a 30fps meg a 720p, de szerintem meg játszhatatlan, és egy ps3 grafikája önmagában már az
PS3 exkluzív játékokat meg emu-ban futtatom PC-n, és még magasabb képkockaszámmal, mint ahogyan egy PS3 valaha tudta...
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #70 üzenetére
Pontosan tudom hogyan van a dolog, és bár sokat javítottak a ps3/xbox360 óta, azok akkor is gyenge gépek. És a fene akar 60fps alatt játszani...egyszerűen élvezhetetlen, és bővíthetetlen az egész dolog.
-
BlackSoft
addikt
Ez megint egy marhaság, ezek számítási feladatok, ha egy PS4 kitudja számolni, akkor egy PC a hatványait is kifogja tudni, maximum nem fogják akarni megcsinálni pc-re is a dogot.
Nincs, és szerintem ne is lesz soha olyan dolog, amire egy konzol képes, egy pc pedig nem, mert a konzol is egy számítógép, és ugyan olyan alapelvű alaktrészek működtetik, azzal a különbséggel, hogy egy pc sokkal többre képes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged