- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Volt tavaly egy TX-P42G10E teszt. Ebben többek közt ezeket írták:
- "A tévét számítógéppel összekötve választhatunk pixelpontos megjelenítést is, a betűk tűélesek. Viszont a beégés veszélye miatt a TX-P42G10E-t is legfeljebb egyszer-egyszer ajánlott ilyen célra használni."
- "...az AV bemenetekkel a játék üzemmód is kiválasztható. Ötletes kezdeményezés, hogy ez utóbbit kiválasztva kérhetünk egy órát a kép sarkába, amely mutatja, hogy mennyi idő telt el a játék mód kiválasztása óta – azaz tudni lehet, hogy nagyjából mióta játszunk. Ez főleg a beégés elkerülése érdekében fontos infó."Akiknek plazmája van, azt kérdezném tőle, milyen gyakran köti szg-re és okozott-e már ez bármi kellemetlenséget? Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Ennek a cikknek az elolvasásáig azt gondoltam, hogy nyáron, amikorra tervezem a TV vásárlást, LED LCD-t fogok venni, de most ismét elbizonytalanodtam. Filmet valószínű majdnem csak szg-ről néznék rajta és nem kizárt, hogy néha-néha játék alatt is erre lenne kötve a gép. Most meg azt olvasom, hogy a beégés problémája már nem is probléma... Hm...
Ha egy TV majdnem folyamatosan szg-re lenne kötve, nem ajánlatosabb lenne LED LCD-t venni?
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
1-2 hónapja ugyanerről a G20-asról olvastam egy tesztet, amiben pontosan azt fejtegették, hogy még mindig él a beégés jelensége az új plazmákban is... Ebben a cikkben meg pont az ellenkezőjéről számolnak be... Hm...
A távirányító nekem kifejezetten tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest