Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
A plazma ( bármilyen panel ), tartós PC használatra nem nagyon alkalmas, nem arra lett kitalálva. ( Esetenkénti netezés, jutjub stb belefér, de amúgy arra LCD való.
A LED-es dolog pedig egyszerű parasztvakítás. Inkább egy normális, márkás TV, mint egy túlárazott LED-es "csúcsmodell". -
madgie
titán
Ha a PC-t folyamatosan kihúzod tévére, akkor tudtommal nem igazán jó még most sem a plazma. PC-n kívül viszont mindenre, mert nincs olyan képtartalom, ami fél/háromnegyed óránál tovább egy helyben maradna (játékokban töltés a HUD ellen, tévében reklám a logók ellen stb)
Viszont úgy is lehet PC-n használni, hogy csak filmezel rajta, maga az asztal és a startmenü nincs áttolva rá. Sőt, relatív kényelmetlen ekkora tévén például netezni, az apró betűs, PC-re szabott oprendszer nem oda való.
-
FefeeX
veterán
Beégés nem egyenlő a szellemképpel, ami kb fél percig marad a képen. A tévének van egy védelmi mechanizmusa, ha egy ideig nem változik a kép. Az én tévém csak 10-edik generációs (ez 13), de volt már, hogy 9 óráig ugyanazzal a képpel bekapcsolva maradt (elaludtam, na
). Meg is ijedtem reggel, mi lesz most, de semmi baja nem lett, fél perc szellemkép, aztán teljesen normális.
geoff: nekem is 50" a következő várományos... Remélem, az már elég nagy lesz
Bár eleinte a 21" CRT után ez is (37") elég nagynak tűnt, aztán már elég kicsinek hat
elefant: amennyiben tudja a UPC és a Digi földi kábeleit, akkor már tuti, hogy ilyen lesz a tévém... Ilyet is kéne tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest