- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
A plazma ( bármilyen panel ), tartós PC használatra nem nagyon alkalmas, nem arra lett kitalálva. ( Esetenkénti netezés, jutjub stb belefér, de amúgy arra LCD való.
A LED-es dolog pedig egyszerű parasztvakítás. Inkább egy normális, márkás TV, mint egy túlárazott LED-es "csúcsmodell". -
madgie
titán
Ha a PC-t folyamatosan kihúzod tévére, akkor tudtommal nem igazán jó még most sem a plazma. PC-n kívül viszont mindenre, mert nincs olyan képtartalom, ami fél/háromnegyed óránál tovább egy helyben maradna (játékokban töltés a HUD ellen, tévében reklám a logók ellen stb)
Viszont úgy is lehet PC-n használni, hogy csak filmezel rajta, maga az asztal és a startmenü nincs áttolva rá. Sőt, relatív kényelmetlen ekkora tévén például netezni, az apró betűs, PC-re szabott oprendszer nem oda való.
-
FefeeX
veterán
Beégés nem egyenlő a szellemképpel, ami kb fél percig marad a képen. A tévének van egy védelmi mechanizmusa, ha egy ideig nem változik a kép. Az én tévém csak 10-edik generációs (ez 13), de volt már, hogy 9 óráig ugyanazzal a képpel bekapcsolva maradt (elaludtam, na
). Meg is ijedtem reggel, mi lesz most, de semmi baja nem lett, fél perc szellemkép, aztán teljesen normális.
geoff: nekem is 50" a következő várományos... Remélem, az már elég nagy lesz
Bár eleinte a 21" CRT után ez is (37") elég nagynak tűnt, aztán már elég kicsinek hat
elefant: amennyiben tudja a UPC és a Digi földi kábeleit, akkor már tuti, hogy ilyen lesz a tévém... Ilyet is kéne tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged