Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• galco

csendes tag

Sziasztok!
    Először is köszi mindenkinek, hogy ilyen sok infóval segítetek így láttatlanban is! :R
    Nem vagyok elfogult plazmás, vagy lcd-s! Én tv-zésre akarom használni a gépet nem pedig szgép monitorként! Kitűnő megjelenítőre utazok korrekt áron!
    Nagyon sokat agyaltam már, hogy milyen Tv-t is vegyek és abszolút ez a g20-as a nyerő minden apró hibájával együtt! Csak az ára zúzós még mindig! (tudjátok: pedagógus kereset nem túl sok...) Tv: 230 + falikonzol kb.15 + médialejátszó 40-100 = minimum 300.000 -el kellene számolnom!
    Nem tudjátok, h. mi lesz, ha lejár az 5 éves garis akció? Csökkenhetnek a gép árai a magyar és a külföldről behozó cégeknél?
    Illetve még egy kérdésem lenne: Tud/látott már valaki 42-es Panasonic lcd-t? Mert ez a Lf42g20 típus 180.000 körüli árával nem tűnik olyan rossz vételnek, de eddig egyáltalán nem is érdekelt a Pana lcd-je! (ami lcd még szóba jöhet az a philips 7605, dehát ezt meg még csak br anyaggal láttam meghajtva... :( ) Vagy nem is érdemes vele foglalkozni?

Köszönöm aktív és megtisztelő válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák