- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galco
csendes tag
Sziasztok!
Először is köszi mindenkinek, hogy ilyen sok infóval segítetek így láttatlanban is!
Nem vagyok elfogult plazmás, vagy lcd-s! Én tv-zésre akarom használni a gépet nem pedig szgép monitorként! Kitűnő megjelenítőre utazok korrekt áron!
Nagyon sokat agyaltam már, hogy milyen Tv-t is vegyek és abszolút ez a g20-as a nyerő minden apró hibájával együtt! Csak az ára zúzós még mindig! (tudjátok: pedagógus kereset nem túl sok...) Tv: 230 + falikonzol kb.15 + médialejátszó 40-100 = minimum 300.000 -el kellene számolnom!
Nem tudjátok, h. mi lesz, ha lejár az 5 éves garis akció? Csökkenhetnek a gép árai a magyar és a külföldről behozó cégeknél?
Illetve még egy kérdésem lenne: Tud/látott már valaki 42-es Panasonic lcd-t? Mert ez a Lf42g20 típus 180.000 körüli árával nem tűnik olyan rossz vételnek, de eddig egyáltalán nem is érdekelt a Pana lcd-je! (ami lcd még szóba jöhet az a philips 7605, dehát ezt meg még csak br anyaggal láttam meghajtva...) Vagy nem is érdemes vele foglalkozni?
Köszönöm aktív és megtisztelő válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged