Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyesz
aktív tag
válasz
TheWraith
üzenetére
Ilyen remegéses dolog abszolut nem jellemző, egy ember jelzett ilyet. Érdekes, a ciripelés mintha csak 50"-os daraboknál jönn elő. Viszont ez sem típushiba, több esetben más-más okok vezettek a zaj növekedéséhez.
Ghostra az új neoPDP panel szerintem sokkal kevésbé érzékeny.
A készüléket hivatalos helyről véve 5 év garit kapsz, ez értékben kb 40-50ezer ft, de még többet ér a pénznél a biztonság ! -
kbalazsa
senior tag
válasz
TheWraith
üzenetére
Nekem G20-am van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Remegéssel még nem találkoztam.
A táp viszont valóban hajlamos sziszegésre, ciripelésre, de az enyém max. akkor hallható, ha teljesen lenémítva javarészt világos (fehér) tartalmat jelenít meg épp. Ez nem túl gyakran fordul elő, így abszolút nem zavaró a dolog. Legtöbbször elsötétített szobában, nem a hóágyúk működéséről forgatott némafilmet nézünk, így nincs gond.
A 60-as kontraszt nagyon brutális beállítás, otthoni fényviszonyok mellett meglehetősen ocsmány képet produkálna úgy! Sajnos az a baj a boltokkal, hogy az ottani fényárban nehéz megkülönböztetni, megítélni a TV készülékek képességeit. Sokszor a fényviszonok miatt az eladók állítják dinamikus, vagy fényerő/kontraszt emelt módba a cuccot, megtévesztvén a vásárlót.
Egyébként a típusválasztásban segítségedre lehet ez a topic.
PF típusokkal a Pixmania oldalon találkozhattál esetleg? Én mindenképp egy hazai forgalmazót javasolnék neked, akinél az 5 év garancia is biztosan elintézhető! Figyelj oda erre is, ha ebben gondolkozol, mert hamarost lejár ez az akció!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest