Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
Nekem is T-home analóg a kábeltévém és ugyan nem tudom, hogy a tévének a szolgáltatásnak vagy mindkettőnek köszönhetően, de nem látom ennyire rossznak. Sőt egyáltalán nem. Persze tudom, hogy a Tv ennél többre képes ezért összehasonlításképpen vettem egy beltéri antennát csak, hogy kipróbálhassam a földi sugárzású antenna jelet. Igaz erre a tesztre talán nem a legjobb megoldás a beltéri antenna, de úgy gondoltam egy próbát megér. Megvallom őszintén elmaradt a nagy üdvrivalgás annak ellenére, hogy szemmel láthatóan a digitális jel jóvoltából két adó (M1, M2) képe élesebb lett, de a többi RTL, TV2, AXN, maradt az analóg szintjén. Persze ez lehet, hogy inkább a szoba antenna hibája. Szóval, szerintem nincs mitől tartanod.
-
Locutus
veterán
A t-home-nak még az optikais IPTV-je se olyan húdejó, szal az analógtól nem szabad sokat várni.
Viszont a G20 (relatíve a többi TV-hez képest) a lehető legjobb munkát végzi, ha gyenge adások megjelenítéséről van szó.Nekem pl vannak 600x300px körüli divx sorozatok, amit eszméletlenül jól jelenít meg teljes képernyőn. Az U2410-es monitoromon pl csak kis ablakban élvezhetőek, annyira kockásodnak ha felnagyítom, de a TV-n meg teljesen jó. Az IPTV adása ennél rosszabb. Néhány adó ugyan 16:9-ben jön, meg kiírják hogy HD, de valójában közel sem HD felbontásúak. Csak ha direkt olyan csomagra fizet elő az ember.
Szóval az analóg szar lesz. De a G20 megteszi amit lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged