Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate01
csendes tag
panaudio - videopart.hu
Másol valóban olcsóbb, csak nem lehet kapni. 410 volt, de másnap megjött. 5 év garancia mindenhol érvényes, panasonic.hu-n kell regisztrálni.
update: Vettem hozzá egy dvb-t antennát 4e-ért, döbbenetes képe van a foci vb-nek.
4. kerületben tök jó a vétel, és még jól is néz ki az antenna, kb mint egy képkeret.A sok beállítási lehetőség zavarba ejtő, pl. dvd lejátszás: a fél filmet megnéztem fintorogva, mire rájöttem, hogy ki kell kapcsolni az "intelligent frame creation"-t, mert olyan folyamatos a film, mintha videokamerával lenne felvéve. Kimondottan zavaró. Kikapcsoltam, mozi feeling is visszajött. Upc boxhoz a thx közeli prohardveren ismertetett "ideális" képbeállítás a jó, de antennával a focimeccset már "normál" képbeállítással néztem, ott jobban tetszett az élénk, videojátékos színvilág. Mellesleg a kézikönyvben nincsnek elmagyarázva rendesen a beállítás pontjai, pl. mi az, hogy 16:9 túlpásztázás??
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Crypto Trade
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
4. kerületben tök jó a vétel, és még jól is néz ki az antenna, kb mint egy képkeret.