- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Én abból indulok, ki hogy ha valaki vesz egy 300k-s fullHD televíziót, azon fullHD tartalmat szeretne nézni. De tegyük fel, hogy gyakran néz SD tartalmat, amiben ugye a plazma megint jobb megjelenítést tekintve. És mondjuk gyakran néz sportközvetítéseket, amiben a plazma megintcsak jobb. Vagy van egy játékkonzolja és az alacsony input lag miatt ismét a plazma nyert.
Úgy gondoltam, hogy ezekhez a szórakoztatási tartalmakhoz vesznek inkább nagyképernyős televíziót az emberek, nem pedig monitornak, meg digitális képkeretnek. -
Ares_lovag
tag
Mozizásra szerintem jobb a projektor. HDTV adást, már amikor találsz azt is jobb nagyobb méretben nézni. SD-re még mindig a legjobb megoldás egy jólbevált CRT. Egyszerűen mert nem kel interpolálnia a képet. Ennyi és nem több az előnye. LCD-n pixelharc egy SD adás, plazmán olyan mintha egy lágyíttó szűrőt tettek volna a kamera lencséjére. Egyik se tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest