Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu62
tag
Sziasztok!
Végre meglett a hiba a PhysX nvidia volt a ludas,feltettem azt már megy is,win7 en .De már el is akadtam
nem jutok be a faluba ahol tüzet dobálnak mi a trükje? -
Pityu62
tag
Sziasztok! Nekem nem indul el a formázás után. FXSDK\scr hibát mutat ,mi lehet a baj?van valakinek 5lete?
-
cifike
csendes tag
Sziasztok! Én már jácok az teljes Overlord 2-vel de van 1rész ahol teljesen elakattam...
Ha valaki tud nekem segíteni írjon visza! Köszi előre is! 
-
Szerintem nagyon jópofa játék. Picit Dungeon Keeper utánérzésem van ami nagyon pozitív.
Amint mérséklődik az ára beszerzem.
-
Realradical
őstag
Az első rész nagyon ott volt a szeren, későbbi részeken nagyon sokat kellett taktikázni és gondolkodni, ha nem akartál nagy veszteségeket.
Remélem a kettő is lesz legalább ilyen jó. A videók elég betegek hozzá , hogy tartsák a régi színvonalat.

-
mephi666
nagyúr
az első rész demóját mutogatta nagy bőszen még 1ik haverom, de nem jött be egyáltalán... ősszel ajándékba kaptam a teljes verziót a vga-mhoz, de még ki sem csomagoltam... valahogy olyan érzésem volt, mintha a dungeon keeper-ből akartak volna sokat meríteni és nem nagyon tetszett
pedig a dk1-2vel rengeteget játszottam... imádtam azt a játékot
(kár, hogy nem lesz belőle több rész... vagyis nem tudok róla...) -
Ari18
őstag
Az elsőt hamar meguntam. Remélem ez tovább bírja.
-
Nunder
őstag
Nekem az első rész sem jött be úgyhogy ennek még a demoját sem vagyok hajlandó leszedni

-
mate0217
aktív tag
Most nem szedem le a demót inkább meg várom a fullt

-
Xaels
félisten
válasz
OkosTibiKing
üzenetére
Ja tényleg túl rövid volt a demo
Az 1. rész nagy meglepetés volt és imádtam. Nem egy túl bonyolult játék, de a goblinok stílusa az mindent visz. Már a bevezető videón is szétröhögtem az agyam... Sajnos az 1-et nem tudtam multiban kipróbálni remélem ezt már lesz lehetőségem, mert nagyon kíváncsi vagyok rá... -
OkosTibiKing
tag
hát azért nem lesz sztem olyan rossz

igaz az 1-et szerettem igy bizok benne.
de kár, hogy max 10-15 perc alat végig lehet vinni a demot, annak aki jó sokat játszot az 1-el. de ura 1 kicsit a pálya mivel még lehetne más irányba is menni de nem enged arra igy gondolom az a teljesben lesz csak bent az a rész.
meg a kastély épitést is hiányoltam ha már pénzt lehet szedni azis kéne
-
Zolás
addikt
Leszedtem a steames verziót és valami hibával ami a c++ cucchoz tartozik nem hajlandó elindulni.
Pedig ki akartam próbálni..... -
atee
őstag
Az elején érdekes aztán egyre unalmasabb a játék.
-
twollah
nagyúr
Kivillant a komuvesdekoltazs.
-
Vistaboy
veterán
Jó játék lesz, de én nem szedem le a demót. Inkább megvárom a teljeset.
-
Egész jónak tűnik ez.
Rálesek a demóra én is.
(#2) bulanjoe: Köszi a tippet
-
bulanjoe
tag
A demó tölthető a steamről is. Onnan talán egyszerübb tölteni!

-
Zolás
addikt
Az utolsó videó nagyon beteg
Leszedem a demót és kipróbálom. A videók tetszettek dehát egy csomó olyan játéknak is jó a vidije amiket utólag nagyon gyorsan kellett eladnom. Remélem ez nem olyan lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem jutok be a faluba ahol tüzet dobálnak mi a trükje?
Ha valaki tud nekem segíteni írjon visza! Köszi előre is! 

(kár, hogy nem lesz belőle több rész... vagyis nem tudok róla...)

Az 1. rész nagy meglepetés volt és imádtam. Nem egy túl bonyolult játék, de a goblinok stílusa az mindent visz. Már a bevezető videón is szétröhögtem az agyam... Sajnos az 1-et nem tudtam multiban kipróbálni remélem ezt már lesz lehetőségem, mert nagyon kíváncsi vagyok rá...