Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igazából kaptál infokat, mert az udvaribolond vagy valamelyik goblin állandóan ismételgette, hogy "A királynő már vár rád fenn a szobájában" (felfele, csak 1 lépcső vezetett
) Deee igen, térkép az nagyon hiányzott. -
HiMiru
csendes tag
Jön az első rész Wii-re optimalizált újrakiadása is.
-
OkosTibiKing
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jöhet még interjú.
amugy nekemis anno a minimap hiánya kicsit idegesitö volt de azért simán lehetett tájékozodni mert ahol jártál már nemvolt ellenség
bár mior vissza kellet menni na akkkor gyakran eltévedtem
2-3 holnap alat vittem csak végig
de mostár gyorsabb lesz lesz minimap
-
Vertigo18
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is jobban bejönnek az ennél "kissé lineárisabb" játékmenetű gammák, persze nem kell túlzásba vinni...
Interjúk meg jöhetnek még!

-
(Kolombusz)
veterán
Köszike a visszajelzéseket, akkor ezentúl ezeket is fogom sasolni.

Amúgy nekem az Overlord demója annyira tetszett Xboxon, hogy meg is vettem a játékot, de nem játszottam végig. Többek között amiatt is, hogy nem volt minimap, stb... Kissé vontatottan lehetett haladni a játékban. Megkaptam a feladatot, keressek hercegnőt a toronyba. De hol, merre, hogyan, ezzel kapcsolatban semmi információt nem adott a játék, így hamar elment tőle a kedvem, ráadásul normális térkép hiányában még tájékozódni sem lehetett rendesen.
De, ha kijavítják az előd hibáit, akkor szerintem megveszem a második részt is.
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Simán jöhetnek!
-
Eugene Roe
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Engem személy szerint nagyon is érdekelnek, főleg ez, ugyanis nagyon tetszett az első rész is

-
(Kolombusz)
veterán
Srácok, visszajelzést kérnék, érdekelnek Titeket ilyen interjúk, jelenjenek meg ilyen cikkek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Deee igen, térkép az nagyon hiányzott.
bár mior vissza kellet menni na akkkor gyakran eltévedtem