- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
-
Cannabis7
senior tag
értem mit mondasz, de ha nem vagy abszolút maximalista, akkor sima HD-n is élvezhető egy film, sőt
pl ha egyetemi professzor lennék, lehet vennék egy ilyet, otthon tudnám használni "házimozinak" (nekem elég lenne), de tudnám magammal vinni prezentációra.De az is igaz, h mivel nincs szükségem projectorra inkább egy tv-t vennék, az olcsóbban kijön
dehát biztos van akinek ez tökéletes, és költségkímélőbb megoldás, a ledeknek hála meg már elég jó ezeknek a masináknak az élettartama.szerk.: a másik meg h nem kell feltétlenül 150"-ra kivetíteni 70-80"-on sztem korrekt lehet ez is, főleg hogy ezért minimum 3-4 méterről nézed.
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
pl. üzleti célra nagyon jó kis cucc. Nem kell nagy dögöt cipelni a meetingre, ppt-t és videoanyagot meg lehet rajta nézni rendesen. Mondjuk valóban kicsi a fényerő, de ennyiért nem rossz egyáltalán.
Az emberek 90%-a mit csinál a telefonon? Netezik, játszik, üzenetet ír meg nyilván telefonál, De már nem nézik semmibe, ha nem a 200k-s iPhone figyel a zsebében. -
Dany007
veterán
válasz Cannabis7 #11 üzenetére
ööö ja, az ára nem rossz... Csak kérdés, hogy kinek éri meg ezért ennyit is kiadni...
Szal hogy is fogalmazzam mire gondolok... Tehát pl telefont is lehet venni 20 ezer forintért, amivel telefonálni is lehet meg minden... de összességében sz...t se ér. És én azért is sajnálnám azt a 20 ezer forintot. Mert onnan nézve még az is sok. -
Szafter
tag
Aranyos...
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
ESP
őstag
válasz KevinMulder #10 üzenetére
Vagy inkább meg tudja nézni a filmet
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Borisz76
veterán
Jó irányba fejlődnek ezek a cumók.....2-3 éven belül lesz ledes piko pojector FHD felbontásban ugyanilyen áron.
Mozizásra azok már tényleg elegendőek lesznek csak az a gond hogy addig viszont fejlődik a többi ágazat is.
4K tv-k addigra árban lejjebb csúsznak, minőségben is fejlődnek s talán már OLED is lesz "jobb" áron.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
merkucyo
aktív tag
A 75 perces aksi az pont arra elég , hogy egy rövidebb filmet se lehessen megnézni
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
ESP
őstag
Ez tök praktikus.
Elfogadnám.
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Dany007
veterán
Hehe, nálam a piko kicsit máshol kezdődik. 1280x800? Mozizásra? Otthonra? Inkább kertbe, ahol mondjuk lehet 5-7 méterről nézni a szép nagyra vetített pixeles képeket.
-
leslieke
Jómunkásember
Az integrált médialejátszó lehetne okosabb is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Prof
addikt
300 ansi nem túl acélos,de a 15000 óra tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Az ára nem rossz... De cserébe egy parti-n kilökhetem a táskából és a legcikisebb bulivideókat tolhatjuk sörözés közben
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest