Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bulikavagyok #33 üzenetére
Cryteknek minden IS ingyen kéne...
-
.LnB
titán
És neki is egy szavazata volt.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
hackeeeee #56 üzenetére
Nem felesleges.... Ha 250 a 2 literes kola (csak mondtam valamit nem iszok ilyeneket) és minden áldott nap ezt iszod majd az egyik nap akció van hogy 250 ft-ért mellé adnak egy 3 dl-.es dobozosat is akkor az ingyen van mert külön 150ft lenne..... Digitbe ez a jó hiába 12$ pl a Humble monthy eladod a többit ami kutyát se ás máris a top über AAA cuccok egyből 2-3$-ra jönnek ki és nem 12-re... amit 2 indegala már ingyenre kihoz...
Ezt hivják biznisznek... de van aki a 0 ft-os megoldásért nem akar moccanni ,hát meg is érdemli akkor -
Crytek
nagyúr
Na megtaláltam... facebook privátba majd 1 évet kellett görgetnem (elég vad hogy még mindig megvan az a beszélgetés ennyi idő után) de csak fény derült rá....
Haver vett xbox kontrollert ahhoz járt a cd key. Tehát mégis ingyen volt csak venni kellett valamit érteAzóta is anyázik ,hogy akkor a faszért kértem el ha azóta sincs gépem....Mondtam neki kussoljon a jó munkához idő kell.... Boxot is minél olcsóbban veszünk majd
-
Crytek
nagyúr
Boxosoknak valami okból kifolyólag járt anno.... azóta emészt a gondolat hogy végre gép is kéne hozzá amin tudom játszani
Ingyen játékok: Indiegala group buy szervezés minden bundlen kerestem kis összeget (+ saját csomag ingyen volt) Az itt megkeresett pénzt a Humble Bundlekba forgattam vissza ennyi volt a lényege.
-
Crytek
nagyúr
Micsodát? 3 év alatt lett 1000+ steam játékom ingyen....bundle bontások indiegalából visszaforgatott pénzek miatt..
Ami nem lesz bundleba biztosan: Blizzard cuccok, Activision cuccok főleg Cod-ok,és M$ cuccok....
M$ nél 100% hogy lesznek majd live free-be idővel.... Blizzard cuccok nem érdekelnek , Codokat meg elég sokat 3-5-10 euroért lehet venni cd keysen ha nagyon égetne a hiányuk hogy nincsenek meg.
Mondhatni a játékipar ezzel az alig egy év alatt gagyiba tolok mindent üzletpolitikával ellehetetlenítette a warezt -
Crytek
nagyúr
Nem nyertél. Csak voltam huszár. De a Bundlek rávilágítottak hogy minek szerezzem be warezbe ha ingyen is meglehet eredetibe... Amit megveszek azt nullára kihozom így eredeti is no warez is szóval happy van. Egyszer úgyis szinte minden a bundleba végzi..
Türelem free cuccot terem.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jolvan latom nehanyan nem ismerik itt Cryteket.
Szerk
oenkodok csak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
bulikavagyok #33 üzenetére
Bárhova felkerülhet 3 éve "tiszta" vagyok így a wrz már nem érdekel...Nem mellesleg ezer éve tolható törtbe a FH3
-
-
FefeeX
veterán
Ez nem valami harmadosztályú sz@r, már bocsánat. És annyiba kb soha nem fog kerülni, a nagyon max az lesz, ha az alapjátékot elviheted annyiért, használt lemezen. Az sem két év után, lásd Horizon2 még mindig 4 körül megy. Előbb adják oda Gold mellé ingyen, minthogy bagóért kidobják.
A StarCraft 2 első része pl 10 év után lett ingyenes, cserébe viszont teletolták a teljes játékot mikrotranzakciókkal. Ha már PC-s játékokkal hasonlítunk, legalább minőséget keressünk...A Lamborghini Huracán-t is kidobták már vagy 4 éve, mégsem adják oda 10 milláért, pedig akkor vennék kettőt is... K.csögök...
-
Crytek
nagyúr
válasz
noblem1983 #29 üzenetére
7500ft az minden csak nem akció nekem. Majd ha az ultimate 2000ft körül lesz na akkor már beszélek akcióról.
-
FefeeX
veterán
válasz
- = Zk = - #27 üzenetére
S-em nem volt, csak sima, ami ugye nem tudott HDR-t, ehhez képest elvileg talán az S tudja. A felbontást és a sebességet nem kapod meg benne, de elégnek egyébként elég. Alapvetően nem volt bajom a Horizon2-vel sem, még a sima One-on sem, csak most, 130+ óra játék után rossz visszatérni a brutál éles, gyönyörű grafika után a mosott szélűre. Aztán játszol 10 percet, és már észre sem veszed a grafikai deficitet.
Épp most pótolom a Horizon1-et ami nekem anno kimaradt, és ugyan csináltak hozzá One X patchet, de nem hiszem, hogy ez nagyon sokat számítana, és a grafikával abszolúte nincs bajom, élvezeti értékben pedig úgy érzem, hogy ez a rész hozta legjobban, valahogy a kevesebb több...
Szóval mondjuk inkább úgy, hogy ha belefér, akkor mindenkinek ajánlom a One S helyett az X-et, de ha nem fér bele (van olyan ismerősöm, aki az S árát is épp kiköhögte), az sem lesz szomorú az S-el (ár/érték arányban egyébként ez utóbbi szerintem jobb).
-
.LnB
titán
Ha..
Tényleg Japán lesz a helyszín. (Adja az ég!)
Akkor remélem méltóan nyúlnak a témához. Mert az előző részekben szereplő helyszínekkel ellentétben, Japánnak nem kis tradíciója van a témában. Remélem nem akarják azt is ilyen "bulisra" megcsinálni. És bízom benne, hogy a fejlesztők az ikonikus építőket is szerepeltetni fogják a játékban mint, Akira Nakai, Wataru Kato, Shinichi Moroboshi és a többiek. Ilyen hangulatú játékot szeretnék: [link]
Mert Japán nem csak arról szól, hogy kihangsúlyozzuk a játékban a drift-et!Sokat várok tőlük, mert még egy NFS is elég szépen érintette ezt a témát már korábban.
-
KEAN
tag
Akárhányszor meglátom az előrendelés szót, mindig ez jut eszembe: South Park - Előrendelés
Én már leszoktam róla hála a kiadók mohóságának, de tény, hogy egy Forza esetén azért kevés az esély a befürdésre.
-
plejik
addikt
Ez várós nagyon, mint az előző részek. Remélem, hogy lesznek esetleg benne mocik is, akkor szerintem még nagyobbat ütne a játék. Mint anno a Project Gotham Racing 4 , imádtam 360 on, ahogy lehetett a motorokkal állatkodni..
-
Zoltn
senior tag
Hol lehet előrendelni?
Shut up and take my money!!!! esete fennáll!
(bár párszor már ráfáztam erre
)
-
Neoteric
addikt
Forza Horizon játékok mennyire támogatják az Xbox One X extra képességeit az S-hez képest? (1080p)
Filózom, hogy csak emiatt vegyek egy boxot a PS mellé amíg kijátszom őket, de ha nem muszáj, akkor nem költekezek feleslegesen. -
Crytek
nagyúr
Mindeközben az idén 2 éves Horizon 3 Ultimate egy ft alapárcsökkenésen nem esett átt TRUE M$
Még jó hogy a steam-es autos cuccokat 2 év után utánunk kurják.... -
spank0309
tag
Nagyon nyomatják mindenhol hogy japán, és én el is tudnám képzelni mint következő helyszínt. Őrülnék neki a haverokkal, Fujimi, drift....
-
D4M13N
aktív tag
Remélhetőleg most nem egy parkoló méretű pályát kapunk. Mert lassan olyan lesz, mint az Austin Powersben a folyosón tolatós jelenet
-
30z.Samu
félisten
"Egyelőre nem tudjuk, hogy melyik kontinensen játszódik az új rész"
Pedig a kép alapján szerintem sejthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Az Xbox Portugal vezetője megerősítette a hírt, hogy az expón bemutatkozik a sorozat legújabb tagja.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest