- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Nem csak az nv találta ki, mert elég fontos a 3d-s megjelenítésnél (két projektoros megoldás...) hiszen ez az egyetlen termékcsoport, amely a piacon támogatja a quad puffert, ami a szeparáció, és a "kettőslátás" létrehozásához elengedhetetlen. És ellenben a geForce szériával szemben, ezek renderelnek is (mármint 3ds..) Van értelmük, de igen keskeny a felhasználói és vásárlói kör, amely ki is használja
-
Pug
veterán
Hidd el én se lettem depressziós a plusz FPS-ektől
ELADÓ: ÚJ Keychron M3 mini https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_keychron_m3_mini_fekete/hsz_1-50.html II ELADÓ: ÚJ Pwnage Trinity Carbon Fiber https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_pwnage_trinity_carbon_fiber_fekete_teli_o/hsz_1-50.html
-
HaZsolt
őstag
Quadro. Szerintem csak az nV találta ki.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Quadro-k ugyanazokra a chipekre épülnek, mint a GeForce-ok, csak a letiltott funkciók engedélyezésre kerülnek és a driver is más.
Nem tudom mit jelent a terméknév. Az sem biztos, hogy van mögötte tényleges jelentés.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
DriderG
tag
A Quadro-nak másfajta felépítése van? Vagy a Fermi Quadro architektúrát használ? (nem tudom miben más a Quadro architektúra) A Quadro szó mire utal a terméknévben? (régen azt hittem, hogy 4x-es teljesítményt, 4 feldolgozóegységet, vagy 4 GPU-t jelent, de ugyanúgy jelenthet négyszöget (poligont), illetve képkockát is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
- Gigabyte RX 7600 GAMING OC 8G Garanciával
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest