- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ugyan az az OEM gyártó csinálja az ő székeiket is mint akarmelyik olcsóbb másikat, ugyan azokból az alkatrészekből. Egyedül a huzat minőségében van eltérés, de szövetet csak egyedül a Secretlab csinál ha jól tudom. De még az is csak a félút egy hálóshoz képest.
Ergonomiailag viszont egy hulladék az összes, de legalább jól elkérik az árát ahhoz képest, hogy alja kínai alkatrészekből van össze legózva mindegyik.
A Herman Miller legalább minőségi és ergonómikus, viszont rohadt drága és nem állítható rajta annyi minden mint ami elvárható lenne.
Kérdés, hogy milyen piacot céloznak meg ezzel az együttműködéssel, mert szerintem a HM árszintje bőven az átlag (sőt, szinte minden) gamer lehetőségei fölött van.
-
fdeyso
csendes tag
igen probaltam noblechairt, de az irodai szekem tobb mint egy evig egy full krom Aeron volt a Herman Millertol es hidd el a noblechair a kanyarban sincs, kenyelemben, allithatosagban es anyagminosegben. ha valaki az aeront nem tudja beallitani maganak kenyelmesre annak valoszinuleg nem humanoid alkata van, vagy nem szentelt ra eleg idot, kb egy hetem rament ha nem tobb mire minden osszeallt
-
Domonkos
addikt
Kb. az osszes szeket kiprobaltam mar.
Amugy a sorrend brandekbol nalam: herman miller, kinnarps, hag, steelcase, osszes tobbi.
Nem azt mondom, biztos egy egy ilyen kagylo is kenyelmes tud lenni, ha pont a mereted; de ez a legritkabb esetben fordul csak elo. Egy mindenhol is allithato HM szerintemsimanmegeri az arat.
Ha nagyon budget kategoriat szeretnek, akkor meg ott van a ikea markus, jarvfjallet vagy hattefjall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged