Összeáll a Logitech G és a Herman Miller

Az amerikai gyártó és a gamer perifériákról ismert cég természetesen a játékosok igényeire szabott bútorokat készít majd.

Aki esetleg nem hallotta volna még a Herman Miller márkanevet, annak eláruljuk, hogy egy több, mint 100 éves múltra visszatekintő amerikai bútorgyártóról van szó, akik többek között az irodai bútorok piacán szerzett komoly hírnevet magának. Ők álltak most össze a Logitech G-vel (akiket valószínűleg jóval kevesebb olvasónak kell bemutatni), a cél pedig természetesen az, hogy játékosoknak szánt bútorokat áruljanak – hogy pontosan miket, azt nem árulták még el, de nem nehéz kitalálni, hogy a székek és asztalok minden bizonnyal szerepelnek majd a palettán.

A Herman Miller híres Aeron széke sokaknak ismerős lehet
A Herman Miller híres Aeron széke sokaknak ismerős lehet [+]

Közleményükben a vállalatok kitérnek arra is, hogy a fejlesztések során figyelembe veszik majd az esportból érkező visszajelzéseket – elsősorban természetesen a már amúgy is szponzorált csapatoktól (Complexity Gaming, TSM, NaVi, stb.) várhatóak ezek, az első termék – mely egy szék lesz – pedig idén tavasszal érkezhet meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés