- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Szakkör esetén, vagy ha limitált az időkeret, akkor eleve egy összerakott Lego-t használhat az oktató
[...] ráadásul egy ilyen alap rover megépítése nem sok idő,"Nekem egy ilyet összerakni bőven egy óra felett volt.
"Ez nyilván attól is függ, milt szeretne oktatni az ember"
Nyilván, de azt az állításomat, hogy vannak dolgok, amire jobb a Codie (konkrétan a programozás oktatása) elég nehéz azzal cáfolni, hogy más feladatokon meg jobb a Lego - ráadásul ezt én is írtam
"De még mindig nem látom át, ebben mi a forradalmi a sokkal fejlettebb NXT-hez képest?"
Szerintem ilyet senki sem írt, hogy forradalmi lenne. Mondjuk a fejlettséget nem látom NXT oldalon, maga a HW jóval korlátozottabb, ahogy a szoftveres körítés sem túl erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest