- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
válasz
KIRA\/NOVA #46 üzenetére
Igen sajnos ez így is van,... az a baj, hogy csak utólag döbbentem rá, hogy nem biztos, hogy volt értelme ennek az upgrade-nek. Valamint a választásom eshetett volna g.skill 1866Mhz cl7 modulokra 4x4 GB. Most már tudom azt kellett volna választanom!
most lehet eladom és bevásárolom a cl7-eseket.
-
barnibal
tag
Hát nem tudom ezeknek a sebesség versenyeknek mi értelme van, de az biztos, hogy nekünk átlagos halandóknak az ég egy adta világon semmi értelme,... Nekem 16 GB G.Skill DDR3 1600Mhz cl9 volt a gépben i7-4790k mellett, kicseréltem 32 GB G.Skill 2133Mhz cl9-re őket meglestem néhány tesztet és mindösszesen fikarsznyit lett gyorsabb pát game. Így semmi értelmét nem látom ezeknek minthogy a technika erőfitoktatása lenne. Valamint akik 3D grafikákkal renderelnek meg videót szerkesztenek lehet van értelme, de én biztos nem hasítok bele még 1x ilyen upgradebe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest