Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
Hát nem tudom ezeknek a sebesség versenyeknek mi értelme van, de az biztos, hogy nekünk átlagos halandóknak az ég egy adta világon semmi értelme,... Nekem 16 GB G.Skill DDR3 1600Mhz cl9 volt a gépben i7-4790k mellett, kicseréltem 32 GB G.Skill 2133Mhz cl9-re őket meglestem néhány tesztet és mindösszesen fikarsznyit lett gyorsabb pát game. Így semmi értelmét nem látom ezeknek minthogy a technika erőfitoktatása lenne. Valamint akik 3D grafikákkal renderelnek meg videót szerkesztenek lehet van értelme, de én biztos nem hasítok bele még 1x ilyen upgradebe.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest