Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Hahó,
Van valakinek Huntsman Elite? Jó rég nem írt ide senki...
Van egy problémám és szeretném "tesztelni", másnál is előfordul-e -
törölt tag
-
hhenry
őstag
Alig várom az árát
-
törölt tag
Gamereket vilagitassal lehet megvenni.
-
Dtomka
veterán
A A4techet ismerem, csak azt hittem, hogy a Bloody a márkanév
Razer viszont szép, igényes. Magyar nyelvű gondolom ebből sem lesz...
Razer Huntsman Elite | Speed of Light -
nyunyu
félisten
Azt tudtam, hogy a régi IBM billentyűk jók voltak.
De a mai játékokhoz is jó lennének? A legtöbb ma mecha tudását csak nem tudták 20 évvel ezelőtt...Attól függ, hogy a billzet alapfunkcióira gondolsz, mint kapcsol/nem kapcsol, vagy a marketing hájp által gerjesztett extrákra, mint a gombonként variálható színű háttérvilágítás?
Nemrég szemeztem egy japán IBM Pingmasterrel, de végül letettem róla, mert így is túl sok billzet van itthon darabokban.
-
hemaka
nagyúr
Erdekes, majd meglatjuk mennyire fog elterjedni. Addig boven elvagyok a duckymmal.
-
Dtomka
veterán
Köszönöm a választ.
Nem ismertem ez a márkát.De korábban a Natec, Gamidas-t se
Azt tudtam, hogy a régi IBM billentyűk jók voltak.
De a mai játékokhoz is jó lennének? A legtöbb ma mecha tudását csak nem tudták 20 évvel ezelőtt...(#7) vlevi
Olvastam, hogy lecserélte a chery mx-et...
De ezáltal jobb lett?Igen egyetértek a mai világban a tartósság elve szinte nem is létezik.
-
F34R
nagyúr
bullshit...
-
vlevi
nagyúr
Tesoronak is van opti-red kapcsolója, még, ha a működés nem is egyezegyben ugyanaz, az alapötlet hasonló lehet.
Az meg, hogy 100millió leütést bír, vagy csak 20-at, hát nem tudom. Gépírónő talán, aki egész életében mekkelekel tervezett szerkezeti elemek dokumentációját írja, hát, nála talán előfordulhat az e betűnél
De sokkal hamarabb fog széthullani az egész billentyűzet, minthogy ezt a kapcsoló élettartamot valaki kipróbálja. Ha mást nem, a kapcsoló műanyag részei kopnak szerteszét (szerintem), és akkor azért fogod kidobni, mert, bár tökéletesen működik, de már nem jó rajta gépelni. -
pomorski
őstag
Nekem tetszik.
-
nyunyu
félisten
Redditen valaki kiszúrta, hogy ezek A4Tech LightStrike3 kapcsolók, amiket a Véres billzeteikben már lehet egy ideje kapni.
100M kattot tudó mecha kapcsolók 35 éve is léteztek, 85-ben hagyta abba az IBM a Model F-eket, mert a csak 20M-re hitelesített Model M jóval olcsóbban gyártható volt.
-
Dtomka
veterán
Razer ígérete szerint eléri a 100 millió leütést.
Ha ez így lesz akkor ez lesz a legtartósabb bill. Vagy van más gyártónak ilyen tudású...? -
nyunyu
félisten
A Razer életérzés megfizethetetlen.
-
csodálatos világításról
Én is szeretem a trollokat -
DonToni
aktív tag
Ez az! Ezt vártam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kétféle – Elite és „sima” – változatban elérhető Huntsman 1,5 mm-es kapcsolási utat és 45 grammos ellenállást kínál.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest